Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kun teette tonnikala-makaronilaatikkoa, paistatteko tonnikalan ensin?

Vierailija
14.11.2018 |

Vai lisäättekö sen suoraan (valutettuna) ?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sehän on jo kypsää, ei tarvi paistaa.

Vierailija
2/12 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suoraan purkista, miksi paistaa moneen kertaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jospa ap tarkoittaa tuoretta tonnikalaa kalatiskistä...

Mitenkähän sen kanssa toimittaisiin? Luulen että kypsyisi uunissa samaan aikaan kuin makaronilaatikko. Ai hitto, nyt menee yöunet :) 

Vierailija
4/12 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ok, ajattelin vaan jos se paistaminen parantaisi makua :)

Ap

Vierailija
5/12 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja purkkitonnikalaa tarkoitin :D

t.Ap

Vierailija
6/12 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä ostan kaupan kalatiskiltä ja paistan, koska raakana sitä on vaikea murentaa sinne sekaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä ostan kaupan kalatiskiltä ja paistan, koska raakana sitä on vaikea murentaa sinne sekaan.

En kyllä raskisi makaroonilaatikkoon laittaa. Joskus ostan, mutta paistan vain hieman ja syön pihvinä sellaisenaan. 

Vierailija
8/12 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

pro-tip intistä; tonnikala öljyssä, avaa purkki ja laita talouspaperi siihen purkin päälle, niin että öljy kastelee talouspaperinpalan, tuikkaa tuleen ja anna palaa kunnes sammuu, kestää noin 20min kunnes öljy on palanut. näin saat erinomaisen savun maun tonnikalaan. tonnikala ei pala tms. prosessissa, pelkästään öljy. aivan mahtava sellaisenaan tai missä tahansa mihin muutenkin tonnikalaa tulis

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

pro-tip intistä; tonnikala öljyssä, avaa purkki ja laita talouspaperi siihen purkin päälle, niin että öljy kastelee talouspaperinpalan, tuikkaa tuleen ja anna palaa kunnes sammuu, kestää noin 20min kunnes öljy on palanut. näin saat erinomaisen savun maun tonnikalaan. tonnikala ei pala tms. prosessissa, pelkästään öljy. aivan mahtava sellaisenaan tai missä tahansa mihin muutenkin tonnikalaa tulis

Mahtava vinkki: Näin poltat kämppäsi hetkessä

Vierailija
10/12 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennen paistoa pesen sen aitoon jauhenlihan pesun tapaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miekkakala sopii paremmin makaryllin kanssa.

Vierailija
12/12 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teetkö sitä K-kaupan vihkosen laatikkoa? Neste ei riittänyt likimainkaan, kuten jo arvasinkin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan yksi