Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko hattaraa tehdä suolasta?

Vierailija
13.11.2018 |

Sillä saisi hierottua oivan janon perjantaiksi (pikkujoulut)...

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruususuolasta saat kauniin jouluisen punan aikaan - kannattaa kokeilla!

Vierailija
2/5 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Sillä saisi hierottua oivan janon perjantaiksi (pikkujoulut)...

Hiukan keskimääräistä tömäkämmän hattarakoneen vaatisi, sillä suolalla on aika isosti korkeampi sulamispiste kuin sokerilla. :D

Mutta oikein hienoksi jauhettua suolaa voi toki ripotella hattaraan, jos oikein haluaa sotkea.

Se sokeri nimittäin sulaa siitä alta aika vauhdilla pois, jos yhtään isompaa suolakidettä siihen tipautat.

Tosi pro tiputtaa hienon hienoa suolaa siihen reunoille lentävään jähmettyvään sokeririhmaan, sihen saa siihen suolat sitoutettua. Vois olla jopa oikein hyvää, kun ihan vaan hitusen suolaa laittaisi.

Minä kyllä lähtisin mieluummin laittamaan salmiakkia kuin vain tylsästi suolaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laura kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sillä saisi hierottua oivan janon perjantaiksi (pikkujoulut)...

Hiukan keskimääräistä tömäkämmän hattarakoneen vaatisi, sillä suolalla on aika isosti korkeampi sulamispiste kuin sokerilla. :D

Mutta oikein hienoksi jauhettua suolaa voi toki ripotella hattaraan, jos oikein haluaa sotkea.

Se sokeri nimittäin sulaa siitä alta aika vauhdilla pois, jos yhtään isompaa suolakidettä siihen tipautat.

Tosi pro tiputtaa hienon hienoa suolaa siihen reunoille lentävään jähmettyvään sokeririhmaan, sihen saa siihen suolat sitoutettua. Vois olla jopa oikein hyvää, kun ihan vaan hitusen suolaa laittaisi.

Minä kyllä lähtisin mieluummin laittamaan salmiakkia kuin vain tylsästi suolaa.

Mitäpä jos tekisi mehujäitä silliliemestä - tai jääpaloja...?

Vierailija
4/5 |
14.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laura kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sillä saisi hierottua oivan janon perjantaiksi (pikkujoulut)...

Hiukan keskimääräistä tömäkämmän hattarakoneen vaatisi, sillä suolalla on aika isosti korkeampi sulamispiste kuin sokerilla. :D

Mutta oikein hienoksi jauhettua suolaa voi toki ripotella hattaraan, jos oikein haluaa sotkea.

Se sokeri nimittäin sulaa siitä alta aika vauhdilla pois, jos yhtään isompaa suolakidettä siihen tipautat.

Tosi pro tiputtaa hienon hienoa suolaa siihen reunoille lentävään jähmettyvään sokeririhmaan, sihen saa siihen suolat sitoutettua. Vois olla jopa oikein hyvää, kun ihan vaan hitusen suolaa laittaisi.

Minä kyllä lähtisin mieluummin laittamaan salmiakkia kuin vain tylsästi suolaa.

Mitäpä jos tekisi mehujäitä silliliemestä - tai jääpaloja...?

Meinaat siis vappunekkuja?

Mikäpä ettei, muttei kovin jouluisaa!

Vierailija
5/5 |
15.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Laura kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Sillä saisi hierottua oivan janon perjantaiksi (pikkujoulut)...

Hiukan keskimääräistä tömäkämmän hattarakoneen vaatisi, sillä suolalla on aika isosti korkeampi sulamispiste kuin sokerilla. :D

Mutta oikein hienoksi jauhettua suolaa voi toki ripotella hattaraan, jos oikein haluaa sotkea.

Se sokeri nimittäin sulaa siitä alta aika vauhdilla pois, jos yhtään isompaa suolakidettä siihen tipautat.

Tosi pro tiputtaa hienon hienoa suolaa siihen reunoille lentävään jähmettyvään sokeririhmaan, sihen saa siihen suolat sitoutettua. Vois olla jopa oikein hyvää, kun ihan vaan hitusen suolaa laittaisi.

Minä kyllä lähtisin mieluummin laittamaan salmiakkia kuin vain tylsästi suolaa.

Mitäpä jos tekisi mehujäitä silliliemestä - tai jääpaloja...?

Meinaat siis vappunekkuja?

Mikäpä ettei, muttei kovin jouluisaa!

Auttaisiko asiaan, jos tikuksi laittaisi kanelitangon?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan viisi yhdeksän