Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Naudan sisäfileen paisto uunissa

Vierailija
10.11.2018 |

Ostin 2kg ”pötkön”
Kuinka kauan paistan uunissa ja missä lämpötilassa?

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin hierot ympärille suolaa ja mustapippuria ruskistat pötkön voissa pannulla. 

Sitten uuuniin, ehdottomasti paistomittarin kanssa. Aivan mahdoton sanoa mitään aikaa. Kypsennä n. 125 asteessa kunnes mittari on 60-65 astetta - jos haluat että se on punertavaa sisältä. Vähemmän jos haluat veristä, enemmän jos haluat umpikypsää.

Vierailija
2/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei siitä veristä saa tekemälläkään. Tai no saa, jos injektioneulalla pistät verta sisään.

Vierailija
4/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä osta asioita joita et osaa tehdä, ääliö. 

Vierailija
5/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Älä osta asioita joita et osaa tehdä, ääliö. 

Älä kehitä itseäsi.

t. ääliö

Vierailija
6/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mottoni on aina ollut rohkeesti tulta päin vaan.

Nyt kyllä päätin kysäistä vinkkejä.

ap.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näitä ohjeita on netti täynnä:

"Naudan ulkofilee kannattaa ruskistaa pannulla ennen uuniin laittamista. Näin siihen saadaan enemmän makua ja ulkonäköä."

- HK Lihakoulu - Naudan sisäfileen ruskistaminen -

Vierailija
8/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hah hah.

Täällä vaimo kyseli paahtopaistin lämpötiloja ja aikoja.

En ota enää pulttia asiasta, vaan annan hänelle vapaat kädet pilata naudanlihat:) 

Monet kerrat olen luentoja pitänyt ja ihan turhaan. Enää ei huvita ottaa juuri kantaa. Voin syödä kuivaakin paahtopaistia. Ainakin ennemmin kuin yritää väkisin vääntää rautalangasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pinnat kii pannulla ja 250 astetta 2-3h

Vierailija
10/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos naudanliha on sitkeää uuniin laitettaessa, on se sitä myös uunista otettaessa. Tälle faktalle ei Erkkikään voi mitään. Ylenpalttinen paistaminen saa sitten tästä lihasta sitekyden lisäksi myös kuivaa, pahimmillaan kuivaa koppuraa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Netti on täynnä ohjeita, tiedän.

Halusin vaan vinkkejä, teidän omia kokemuksia asiasta.

Mutta huomenna nähdään, kuinka käy, kun rohkeesti vaan tulta päin.

ap.

Vierailija
12/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

500 astetta ja 24 tuntia uunissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Netti on täynnä ohjeita, tiedän.

Halusin vaan vinkkejä, teidän omia kokemuksia asiasta.

Mutta huomenna nähdään, kuinka käy, kun rohkeesti vaan tulta päin.

ap.

Tuo numero 1. ohje on se mitä kannattaa hakea.

Jos vaikuttaa sitkeältä niin sitten parempaa lihaa seuraavalla kertaa. Atrian takuumurea onnistuu yleensä.

Jos sitten haluaa paistaa lihaa uunissa kauemmin niin kannattaa valita possua.

Vierailija
14/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras nauta tulee kun käärit sen kaksinkertaiseen folioon ja paistat 12h/250-asteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Netti on täynnä ohjeita, tiedän.

Halusin vaan vinkkejä, teidän omia kokemuksia asiasta.

Mutta huomenna nähdään, kuinka käy, kun rohkeesti vaan tulta päin.

ap.

Tuo numero 1. ohje on se mitä kannattaa hakea.

Jos vaikuttaa sitkeältä niin sitten parempaa lihaa seuraavalla kertaa. Atrian takuumurea onnistuu yleensä.

Jos sitten haluaa paistaa lihaa uunissa kauemmin niin kannattaa valita possua.

En huomannut että oli sisäfilettä joka varmasti onnistuu 1. ohjeella:)

Vierailija
16/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Älä osta asioita joita et osaa tehdä, ääliö. 

Miksi osallistuit tähän keskusteluun, vaikket osaa?!

Vierailija
17/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitä sisäfilettä 5h kermassa. Paista uunissa tämän jälkeen pyyhkeellä peitettynä 2h 70-asteessa. Riiputa saunassa kaksi viikkoa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän yksi