Mikä olisi hyvä lisuke sosekeitolle?
Kommentit (17)
Krutongit, erilaiset pähkinät ja siemenet, creme- tai kaurafraiche, raejuusto
Raejuusto toimii yllättävän hyvin. Samoin murustettu ruisleipä, esim. Real. Opin molemmat lasten päiväkodista.
Krutongit toimisi varmaan mainiosti tuon keiton kanssa.
Paahdetut ja maustetut kikherneet.
Leipä, patonki, hapankorput, krutongit.
Vierailija kirjoitti:
Maa-artisokkakeittoa huomenna alkuun
Maa-artisokka-nyhtökaurakeitto on paras.
Lusikallinen smetanaa kulmaan ja krutonkeja
Parmesaanikeksit, siemennäkkäri, grissini-tikut, paahdetut pekonikuutiot.
Vähän riippuu, millä reseptillä teet. Mun käyttämässä maa-artisokkakeitossa on jo kermaa, joten joku ranskankerma on turhaa. Mutta jos keitossa itsessään ei ole kermaa, ranskankerma voi olla ihan ok.
Itse paahdan ruisleipää, voitelen voilla ja leikkaan sellaisia rapeita tikkuja lautasen reunalle. Ruisleivän hapan maku natsaa hienosti maa-artisokan makeahkoon makuun. Jos haluaa koristella pintaa, esimerkiksi paahdettu sipuli on yllätävän hyvä monen kanssa.
Pieniksi leikatur, rapeiksi paahdetut pekoninpalat ja paahdetut auringonkukansiemenet.
Kossu.