Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä olisi hyvä lisuke sosekeitolle?

Vierailija
10.11.2018 |

Maa-artisokkakeittoa huomenna alkuun

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kossu.

Vierailija
2/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Krutongit, erilaiset pähkinät ja siemenet, creme- tai kaurafraiche, raejuusto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lisuke keitolle?

Vierailija
4/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No yrttiöljy ja krutongit

Vierailija
5/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raejuusto toimii yllättävän hyvin. Samoin murustettu ruisleipä, esim. Real. Opin molemmat lasten päiväkodista.

Krutongit toimisi varmaan mainiosti tuon keiton kanssa.

Vierailija
6/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paahdetut ja maustetut kikherneet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Motsarellapestopatongia

Vierailija
8/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leipä, patonki, hapankorput, krutongit.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokakerma

Vierailija
10/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Maa-artisokkakeittoa huomenna alkuun

Maa-artisokka-nyhtökaurakeitto on paras.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lusikallinen smetanaa kulmaan ja krutonkeja

Vierailija
12/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sosetta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Feta

Vierailija
14/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Parmesaanikeksit, siemennäkkäri, grissini-tikut, paahdetut pekonikuutiot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän riippuu, millä reseptillä teet. Mun käyttämässä maa-artisokkakeitossa on jo kermaa, joten joku ranskankerma on turhaa. Mutta jos keitossa itsessään ei ole kermaa, ranskankerma voi olla ihan ok.

Itse paahdan ruisleipää, voitelen voilla ja leikkaan sellaisia rapeita tikkuja lautasen reunalle. Ruisleivän hapan maku natsaa hienosti maa-artisokan makeahkoon makuun. Jos haluaa koristella pintaa, esimerkiksi paahdettu sipuli on yllätävän hyvä monen kanssa.

Vierailija
16/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Whiskyä ja pekonia.

Vierailija
17/17 |
10.11.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pieniksi leikatur, rapeiksi paahdetut pekoninpalat ja paahdetut auringonkukansiemenet.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän seitsemän