Miksi kukaan käyttäisi "induktiokeittolevyä" kun vieressä on tavallinen keraamitasoinen hella?
Kommentit (26)
Saattaa olla, ette ymmärrä paljon muutakaan :)
Induktio keittää litran vettä 30 sek, kerasminen hellalevy 4 min...
Eli siis vierekkäin on keraaminen liesi ja induktiotaso? Onpas mielenkiintoinen kokoonpano.
Noin muuten, itse en huolisi keittiöön muuta kuin induktion.
Mulla on ja käytän, koska se on nopea sekä lämpiämään että säätymään. Lisäksi vie vähemmän sähköä.
Missä tämmönen yhdistelmä on? En oo ikinä kuullu aikasemmin.
Keittiössä on siis hella ja sen lisäksi sellainen irtonainen keittolevy minkä saa vaikka kaappiin jemmaan.
Vierailija kirjoitti:
Eli siis vierekkäin on keraaminen liesi ja induktiotaso? Onpas mielenkiintoinen kokoonpano.
Noin muuten, itse en huolisi keittiöön muuta kuin induktion.
Minulla on sellainen siirrettävä induktiolevy ja keraaminen liesi.
Vierailija kirjoitti:
Missä tämmönen yhdistelmä on? En oo ikinä kuullu aikasemmin.
Tämä. En kyllä ymmärrä millaista tilannetta AP tarkoittaa. Vai onkohan tämä taas joku omituinen provoyritys?
Ei tämä provo nyt ole ainakaan. Sen verran validi pari vertailussa.
Induktio on kyllä kätevä, lämpenee nopeasti ja sillä ei kiehu ruoat yli vaan tehoa saa helposti säädettyä. Tykkään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Missä tämmönen yhdistelmä on? En oo ikinä kuullu aikasemmin.
Tämä. En kyllä ymmärrä millaista tilannetta AP tarkoittaa. Vai onkohan tämä taas joku omituinen provoyritys?
Lieden lisäksi tuollainen.
http://www.idelli.fi/wp-content/uploads/2009/11/06650e01.jpg
Induktio on hitosti nopeampi. Yksittäisen keittolevyn voi laittaa tiskipöydälle, jolloin siivous on nopeampaa - sen kun pyyhkii roiskeet rätillä. En jaksa joka kokkaamisen jälkeen hinkata keraamista tasoa puhtaaksi.
Vierailija kirjoitti:
Missä tämmönen yhdistelmä on? En oo ikinä kuullu aikasemmin.
Oletettavasti maan ja taivaan välillä on paljon, mistä et ole kuullut.
Minulla on obduktiouuni ja erittäin tyytyväinen olen siihen.
Täällä ivataan ap:tä, että mikäs tämä moinen yhdistelmä on, en ole ikinä kuullutkaan ja samalla osoittavat oman tyhmyytensä.
Keraaminen hella on siitä huono, että pitää käyttää keraamisia astioita, induktioliedellä voi käyttää muitakin, sähköiseen unioniin kykeneviä kattiloita.
Ainakin meidän induktioliesi on aivan perseestä. Ei ole nopea ja vielä vaikea puhdistaa. Mutta minkäs teet, nyt on tuollainen ja vielä kalliskin oli, että ei voi mitään.
Onko kukaan täällä yrittänyt käyttää sellaista isoa valurautapannua induktiokeittolevyllä?
Vierailija kirjoitti:
Ainakin meidän induktioliesi on aivan perseestä. Ei ole nopea ja vielä vaikea puhdistaa. Mutta minkäs teet, nyt on tuollainen ja vielä kalliskin oli, että ei voi mitään.
Kannattaa hankkia keraamisen-/induktiotason raappa, sillä lähtee helposti puhtaaksi taso.
Induktio on nopea ja nopeasti reagoiva sekä energiatehokas, siksi olen induktiotason hommannut.
No kun ei ole.