Miten vaniljakreemijauhetta käytetään? Olen tekemässä kuorrutusta muffinsseille.
Tarkoitus olisi siis tehdä jämäkkä kuorrute vaniljakreemijauheesta ja tuorejuustosta. Kreemijauhepussissa sanotaan, että jauhe sekoitetaan nesteeseen. Teenkö siis niin, että sekoitan kreemijauhetta veteen ja sekoitan? Tuleeko siistä paksua massaa, jonka sekaan laitan sitten tuorejuustoa? Vai mitä ihmettä? Olisiko hyvä laittaa sekaan myös hiukan kermavaahtoa? Yön yli pitäisi kuorrutteen pysyä kasassa.
Kommentit (5)
Eikös tuorejuusto jo itsessään ole aika jämäkkä. En lisäisi siis ainakaan samaa määrää, mitä jauhetta nesteeseen lisätään.
Kinuskikissa ei selittänyt, kuten tällaiselle aloittelijalle täytyy selittää, että pitääkö kreemi sekoittaa ensin veteen ja vatkata omaksi massaksi, vai sekoitetaanko pelkkää jauhetta kermavaahtoon ja sitten tuorejuustoon. Miten teit?
Vaniljakreemi jämäköittää itsessään. Lisää suoraan seokseen, ei tartte erikseen sekoitella. Lisää ensin vähän ja odottele n. 10 min, lisää sitte jos tarttee.
Olen käyttänyt vaniljakreemijauhetta ihan kinuskikissan ohjeen mukaan. Eli vispaisin kerman ja lisäisin jauhetta siihen ja sitten yhdistäisin tuorejuustoon. Kvg kinuskikissa vaniljakreemi