Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka nopeasti karjalanpaisti on kypsää?

Vierailija
29.10.2018 |

Paistoin lihat mausteineen ja sipulin kera ensin kunnon ruskeaksi pannulla, jonka jälkeen ensin 200 asteiseen uuniin vajaa tunniksi ja nyt ollut 175 asteisessa uunissa puolisen tuntia. Koko sakilla kauhea nälkä... Milloinkahan olis kypsää...

Kommentit (18)

Vierailija
1/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lasket lämmön 150 asteeseen ja klo 20.00 on hyvä evakkopaisti valmis!

Vierailija
2/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se täytyy ote kookeiillla niitä hommia

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kerran paistoit lihat valmiiksi, on se varmasti jo nyt kypsää.

Vierailija
4/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidä ainakin pari tuntia, itse tykkään että liha on kunnolla kypsää ja pidän noin 4tuntia.

Vierailija
5/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

3 t mä pidän uunissa. Kai sitä 2 t jälkeenkin pystyy syömään.

Vierailija
6/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itsekkin teen paistamisen pannulla ja uunissa 1 1/2 tuntia ihan on ollut liha mureaa.Paistan muuten kokoajan 200 asteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karjalanpaisti valmistuu noin neljässä-viidessä tunnissa.

Vierailija
8/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eihän sitä pannulla ruskisteta. Lauantaina ostettiin 1.5kg lihaköntti joka pienittiin uunikuppiin. Lämmitettiin leivinuuni 250 asteeseen ja laitettiin liha sinne 4-5 tunniksi. Kyllä oli hyvää ja mureaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itsekkin teen paistamisen pannulla ja uunissa 1 1/2 tuntia ihan on ollut liha mureaa.Paistan muuten kokoajan 200 asteessa.

Karjalanpaistia ei tuolla ohjeella tule.

Vierailija
10/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pari kolme tuntia pidän uunissa. Maista yksi lihanpala niin tiedät onko jo mureeta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alta kolmen tunnin ei tule hyvää. Onhan ne lihat tietysti kypsiä, mutta karjalanpaisti on parhaimmillaan miedolla lämmöllä (120 astetta) ja vaikka yön yli. Lihat mureutuu tällä tavoin eikä ole sellaista sitkeää kumipalaa.

Vierailija
12/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsäähän se jo varmaan on, mutta sitä mureampaa siitä lihasta tulee mitä pidempään antaa olla uunissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähintään 6 tuntia pidän 120 asteessa.

Vierailija
14/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alle 4h karjis on kuin koulun tilliliha 70 luvulla. Niin sitkeetä että purkkakin maistuu murealta. Yön yli olus paras, mut jos on jo nälkä niin vetäkää välipalaks jotain ja sit 9:ltä pöytään niinkuin etelä euroopassa. Älä unohda punkkua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidän kanssa kauan et on mureeta.

Musta on viikonloppu ruokaa. Kiireeseen tai nälkään ei kannata tehdä.

Vierailija
16/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eihän sitä pannulla ruskisteta. Lauantaina ostettiin 1.5kg lihaköntti joka pienittiin uunikuppiin. Lämmitettiin leivinuuni 250 asteeseen ja laitettiin liha sinne 4-5 tunniksi. Kyllä oli hyvää ja mureaa.

Ihme että siellä kupis enää oli muuta kuin kuiva rusina. Liian kuuma uuni. Liha sen parempaa mitä pitempään se paistuu maltillisella lämmöllä,ei kovis asteis korventamalla

Vierailija
17/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eihän sitä pannulla ruskisteta. Lauantaina ostettiin 1.5kg lihaköntti joka pienittiin uunikuppiin. Lämmitettiin leivinuuni 250 asteeseen ja laitettiin liha sinne 4-5 tunniksi. Kyllä oli hyvää ja mureaa.

Kyllä on hyvä ruskistaa ja sitten uuniin.

Vierailija
18/18 |
29.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuutisen tuntia pidän uunissa. Mutta maista onko kypsää.