Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten on? Ehditkö kääntää ajoissa?

C-h-e-e-s-e
21.10.2018 |

Juustohöylällä siivuja vedellessä usein tulee vedettyä liian monta kertaa samasta kohtaa, jonka seurauksena alareunaan alkaa kehittyä eräänlainen möhkylä. Tämä möhkylä estää normaalin siivuttamisen.
Itse joudun tämän möhkylän deletoimaan käyttämällä juustohöylää sivuttain niin kuin leikkaavana teränä.

Siis, miten itse toimit? Ehditkö kääntää juustoa ajoissa ennen möhkylän muodostumista?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
21.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meikäläinen on ostanut niitä valmiiksi siivutettuja...

Vierailija
2/7 |
21.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap:n esittämä ilömiö on harvinaisen totta.  :-)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
21.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten niin alareunaan? Meillä se muodostuu takareunaan.

Vierailija
4/7 |
21.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ehdi. Möhkäle muodostuu aina.

Vierailija
5/7 |
21.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käännän juuston joka kerta eri päin kun leikkaan juustoa. Pysyy tasaisena.

Vierailija
6/7 |
21.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miten niin alareunaan? Meillä se muodostuu takareunaan.

Jos ajatellaan höylättävän juuston olevan kuin A4-paperi pöydällä, niin mielestäni voidaan puhua

juuston alareunasta.

Ja tyypillisin höyläysvetohan on todennäköisesti 'itseen päin'.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
21.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Herranne aika, luulin että kellojen siirtotyöläiset oli viime yönä. Peljästyin, että elän väärää aikaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yhdeksän yksi