Leikkele ja juusto
Kommentit (32)
Isompi alle, useimmiten se on juusto. Voileipä rakennetaan niin, että kaikki päälliset on nähtävissä. Ei siis todellakaan piiloteta esim. kurkunviipaleita alimmaiseksi.
Vierailija kirjoitti:
Juusto ensin, sitten leikkele. Paholaisen lapsia ne jotka tekevät toisinpäin.
Kerettiläinen, just toisin päin.
Leipä, leikkele, juusto ja sitten mikroon.
Vierailija kirjoitti:
Isompi alle, useimmiten se on juusto. Voileipä rakennetaan niin, että kaikki päälliset on nähtävissä. Ei siis todellakaan piiloteta esim. kurkunviipaleita alimmaiseksi.
Leikkele, juusto ja sit vihannekset. Ainoa oikea tapa tehdä leipä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Isompi alle, useimmiten se on juusto. Voileipä rakennetaan niin, että kaikki päälliset on nähtävissä. Ei siis todellakaan piiloteta esim. kurkunviipaleita alimmaiseksi.
Leikkele, juusto ja sit vihannekset. Ainoa oikea tapa tehdä leipä.
Näin juuri. Ihme, ettei kaikki tuota itsestäänselvyyttä ymmärrä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Juusto ensin, sitten leikkele. Paholaisen lapsia ne jotka tekevät toisinpäin.
Kerettiläinen, just toisin päin.
Olet sairas!
Ihan kummin vaan, leipä maistuu erilaiselta päällysteiden järjestyksestä riippuen.
Hyi yäk! Luulin kyllä, että juusto laitettaisiin yleensä alle, niin ainakin minä teen. Se kostea leikkele suoraan rasvan päälle, hyi. Joku sanoi, että isompi alle. Itse laitan suunnilleen samankokoiset siivut ja leikkeleet yleensä taitan vielä silleen nätisti, näyttää paremman makuiselta. Kyllä ihmiset on sitten omituisia. Voidellaanko näkkärissäkinnyt sitten se reikäpuoli? EI!!! :D
Vierailija kirjoitti:
Ihan kummin vaan, leipä maistuu erilaiselta päällysteiden järjestyksestä riippuen.
SVEITSI!!!
:''''( alkaa itkettää kun kuvittelen kaikki nuo väärin täytetyt voileivät. Juusto ensin!
Miettikää nyt vähän vaikka lämmintä voileipää, jossa leikkele on juuston päällä. 😂
Vierailija kirjoitti:
Isompi alle, useimmiten se on juusto. Voileipä rakennetaan niin, että kaikki päälliset on nähtävissä. Ei siis todellakaan piiloteta esim. kurkunviipaleita alimmaiseksi.
Leikkele alle siksi että se on suurempi ja siksi että juusto on kuivempi, eikä tahmaa sormia syödessä kuten leikkele.
Mitä vatun väliä sillä on missä järjestyksessä. Taidatta olla jotain autisteja.
Ei mitään leikkeleitä tai juustoja. Eläimet kärsii teidän mässäilyjenne takia. Syökää hedelmiä.
Jotkut voitelevat näkkäristä jauhopuolen ja sivelevät ylimmääräiset voit takaisin pakettiin veitsestä. Seuraavat voipaketin käyttäjät näkevät voipaketin jauhoilla maustettuna. Näkkäristä kuuluu siis ehdottomasti sivellä reikäpuoli. Sama kun pyyhkisi takapuolen paperilla ja kelaisi paperin takaisin rullaan tarjotakseen kokemuksen seuraavallekin käyttäjälle. :D
Vierailija kirjoitti:
Hyi yäk! Luulin kyllä, että juusto laitettaisiin yleensä alle, niin ainakin minä teen. Se kostea leikkele suoraan rasvan päälle, hyi. Joku sanoi, että isompi alle. Itse laitan suunnilleen samankokoiset siivut ja leikkeleet yleensä taitan vielä silleen nätisti, näyttää paremman makuiselta. Kyllä ihmiset on sitten omituisia. Voidellaanko näkkärissäkinnyt sitten se reikäpuoli? EI!!! :D
Kierountunut kysymys. Leivänpäälle tulee juusto tai leikkele, ei koskaan kumpaakin, paitsi lämpimään voileipään ja silloin tietysti juusto päälle.
Kyrvänsyylät käyttää leivänpäällisiä! Ei kumpikaan saatana.
Käyttäjä7437 kirjoitti:
Ei mitään leikkeleitä tai juustoja. Eläimet kärsii teidän mässäilyjenne takia. Syökää hedelmiä.
Hedelmät on hyviä, mutta ei leivän päällä. Kuitenkin, ananas pizzan päällä on parhaimpia täytteitä. Lasketaanko pizza leiväksi?
Voi luoja! Se, ettei osaa ottaa oikeaa määrää voita ja niitä murusia on pakko sivellä takaisin pakettiin on oma ongelmansa. Niihin näkkärin reikiin vaan tunkeutuu niin hillitön määrä rasvaa, että jo ajatus närästää. Pysyn kannassani enkä siedä ajatusta märästä leikkeleestä suoraan leivän tai salaatin päällä. Haluan pehmeän juuston leivän ja leikkeleen väliin pehmentämään kontrastia. <3 Kuulun näköjään kyllä vähemmistöön, joten täytyy alkaa voileipäaktiiviksi jos haluan nähdä maailmassa muutoksen parempaan. Juustovalistusta tarvitaan! Miksi muuten juustohampparissa on juusto alla? Niin, siksi kun se kuuluu alle :D
Vierailija kirjoitti:
Jotkut voitelevat näkkäristä jauhopuolen ja sivelevät ylimmääräiset voit takaisin pakettiin veitsestä. Seuraavat voipaketin käyttäjät näkevät voipaketin jauhoilla maustettuna. Näkkäristä kuuluu siis ehdottomasti sivellä reikäpuoli. Sama kun pyyhkisi takapuolen paperilla ja kelaisi paperin takaisin rullaan tarjotakseen kokemuksen seuraavallekin käyttäjälle. :D
Vierailija kirjoitti:
Hyi yäk! Luulin kyllä, että juusto laitettaisiin yleensä alle, niin ainakin minä teen. Se kostea leikkele suoraan rasvan päälle, hyi. Joku sanoi, että isompi alle. Itse laitan suunnilleen samankokoiset siivut ja leikkeleet yleensä taitan vielä silleen nätisti, näyttää paremman makuiselta. Kyllä ihmiset on sitten omituisia. Voidellaanko näkkärissäkinnyt sitten se reikäpuoli? EI!!! :D
Juusto ensin, sitten leikkele. Paholaisen lapsia ne jotka tekevät toisinpäin.