Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Viimeinen käyttöpäivä 5.10 kanan koivet uunissa.

Vierailija
08.10.2018 |

Ei oo muutakaan tarjolla ja karmea nälkä. Näyttivät ihan ok:lta, tosin olivat valmiiksi marinoituja. Eivätkä haisseet ainakaan mädänneelle. Se suojakaasu nyt aina haisee vähän "pierulle" ja tuskin noihin kuolee tai mitään myrkytystä saa, vaikka onhan ne 3pv yli suosituksen.

Söisittekö itse "vanhentunutta" kanaa? Salmonellaa niihin ei voi tulla ellei se jo ole siinä tullessaan. Ja uunissa (225°c) luulis mahdollisten pöpöjen kuolevan.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
08.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No en söisi, enkä tarjoaisi muillekaan.

Vierailija
2/6 |
08.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos näytti ok:lta eikä haisseet pilaantuneelle niin ei mitään estettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
08.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennemin tyytyisin kaurapuuroon kuin söisin puoliksi eltaantunutta kanaa. Koivet rasvaisuutensa takia oletettavasti härskìintyvät enemmän kuin rintafileet.

Kerran ostin kauppiaalta valmìiksi grillatun pilaantuneen linnun ja siitä jäi vissiin elinikäinen kammo.

Vierailija
4/6 |
08.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ennemin tyytyisin kaurapuuroon kuin söisin puoliksi eltaantunutta kanaa. Koivet rasvaisuutensa takia oletettavasti härskìintyvät enemmän kuin rintafileet.

Kerran ostin kauppiaalta valmìiksi grillatun pilaantuneen linnun ja siitä jäi vissiin elinikäinen kammo.

Höpöhöpö, se vähäinen rasva kanassa ei kolmessa päivässä jääkaapissa, suojakaasussa ja suolaisessa marinadissa mihinkään eltaannu. Enemmän siinä on suolaa kun voissa, joka kestää vuoden jääkaapissa. Ihmiset on vaan vieraantuneet kaikesta ja heittävät tajuttomasti ruokaa turhaan roskikseen.

Juuri noin, jos näkö ja haju ok, niin eikun uuniin.

Vierailija
5/6 |
08.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kirjouttaisitko beljän tunnin päästä tänne mikä on olo?

Vierailija
6/6 |
08.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei oo muutakaan tarjolla ja karmea nälkä. Näyttivät ihan ok:lta, tosin olivat valmiiksi marinoituja. Eivätkä haisseet ainakaan mädänneelle. Se suojakaasu nyt aina haisee vähän "pierulle" ja tuskin noihin kuolee tai mitään myrkytystä saa, vaikka onhan ne 3pv yli suosituksen.

Söisittekö itse "vanhentunutta" kanaa? Salmonellaa niihin ei voi tulla ellei se jo ole siinä tullessaan. Ja uunissa (225°c) luulis mahdollisten pöpöjen kuolevan.

Missä hemmetin korvessa te asutte kun ruokamyrkytys on niin kiva hankkia ettei kauppaan voi mennä hankkimaan uutta. Ne maksaa huimat alle 2€ paketti, tsiisus!!!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän seitsemän