Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Joko olette testanneet kotimaisen inkiväärin?

Vierailija
03.10.2018 |

Kovin sitä on kehuttu.
Miten sitä pitäis käyttää, jotta tulis parhaiten hyödynnettyä?
Eka pieni pala tarttui kaupasta mukaan.

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
03.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enpä oo! Hieno juttu, että sellaista saattaa jostain kaupasta saada.

Vierailija
2/9 |
03.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai sellaistakin saa nykyään? :) Aika hauskaa!

Paljonko maksoi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
03.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihanan kallista.

40€/kg.

Eurolla sain pienen (25g) palan.

Vierailija
4/9 |
03.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisin testannut, jos olisin jossain nähnyt. Kävi mielessä, että saisiko sellaisen itsekin kasvamaan.

Vierailija
5/9 |
03.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää muistaa että (jatkuva) inkiväärin käyttö voi lisätä syöpäkasvaimia. Lisäksi inkivääri myös ohentaa verta, ei tulisi käyttää verenohennuslääkkeiden kanssa.

Vierailija
6/9 |
03.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitäkää välillä taukoa kirjoitti:

Pitää muistaa että (jatkuva) inkiväärin käyttö voi lisätä syöpäkasvaimia. Lisäksi inkivääri myös ohentaa verta, ei tulisi käyttää verenohennuslääkkeiden kanssa.

Ei sellaista ruoka-ainetta olekaan, joka ei jonkin tutkimuksen tai väitteen mukaan syöpää aiheuta tai edistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
03.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitoin kasvamaan pari kuukautta sitten. Mukavasti kasvaa, mutta juurien kasvusta ei ole tietoa.

Vierailija
8/9 |
03.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihanan kallista.

40€/kg.

Eurolla sain pienen (25g) palan.

Huh huh. Kymmenkertainen hinta lähikaupasta löytyvään tuonti-inkivääriin. Joka oli hyvin tuoretta ja vahvaa.

Palataan asiaan sitten, kun saavat kotimaisen hinnan edes alle kympin kilolta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
03.10.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Testattiin joskus keväällä kun huomattiin ekan kerran kaupassa. Se pala ainakin oli kitkerä, ei sellainen raikkaan inkiväärinen. Ehkä pitäisi testata uudestaan. Ostetaan yleensä sitä kiinalaista luomua, perus kiinainkivääri ei maistu mun mielestä oikeen miltään... ero vähän sama kun hyvällä kotimaisella ja vetisellä espanjalaisella mansikalla.