Lue keskustelun säännöt.
Mastercheffissä tuomarit maistelee ruokia samalta lautaselta.
02.10.2018 |
Mua kuvottaa se. Luulisi nyt heidän ymmärtävän ettei se ole kovinkaan hienostunutta käytöstä.
Kommentit (5)
Musta se on pikemminkin tyylikästä ettei ole niin naurettavan nokonuukaa hygienian kanssa. Ravintolan keittiö on sitten eri juttu.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mua kyllä ihan pikkasen etoo, kun Georgella on tapana nuolla veitsi...
Vierailija kirjoitti:
Kyllä he osaavat ottaa puhtailla välineillä maistamansa palat, eivätkä räpellä niitä uudestaan toisten osaan. Usein ne myös jaetaan eri lautasille. Takuulla ammattilaisina tietävät, miten ottaa. Paremmin kuin moni muu.
Ammattilaisena just eivät välitä kun ovat tottuneet paljon pahempaankin.
Kyllä he osaavat ottaa puhtailla välineillä maistamansa palat, eivätkä räpellä niitä uudestaan toisten osaan. Usein ne myös jaetaan eri lautasille. Takuulla ammattilaisina tietävät, miten ottaa. Paremmin kuin moni muu.