Millaista on kondiittorin työ?
Voiko joku alalla työskentelevä kertoa normaalista työpäivästään, palkasta, tunneista, lomista jne...
Mietin siis alan opiskelua ja ehkä siitä eteenpäin sitten AMK:hon (:
Kommentit (2)
No, raskasta, kiireistä ja huonosti palkattua. Lopulta aika monotonistakin. Jos pääsee kivaan paikkaan töihin, niin meneehän se siinä noin neljäänkymmeneen ikävuoteen asti. Sitten alkaa seisomatyö ja hankalat työasennot tuottamaan kaikkea kremppaa ja vituttaa.
Ei ainakaan tarvitse asiakaspalvella niin paljon kuin esim. tarjoilijat, ja joskus voi päästä käyttämään luovuuttaankin. Suurimmaksi osaksi kuitenkin tehdään massatuotantomeininkinä voisilmäpullaa tyyliin. Jos on oma paikka, niin voit toki tehdä mitä tahdot.
Monella ei mielikuvat sitten vastaakaan todellisuutta, kun alalle tulevat. Mainitsinko jo surkean palkan?
Itsekin hakeutumassa ko. alalle.