Kunnon paistinpannu perusruokaa varten?
Nyt on ehta perjantai-illan kysymys: mitä paistinpannua suosittelet? Miksi?
Tällä mammalla on tarkoitus ostaa viikonloppuna uusi paistinpannu ja kannellinen sellainen. Mutta sanokaapa te viisaammat, millaisen ostan?
Kommentit (7)
Vierailija kirjoitti:
Mulla on kanneton paistinpannu ja kannellinen paistokasari Fiskars Hard Facea. Ovat olleet kovalla käytöllä parin vuoden verran ja aivan kuin uudet.
Hard facea suosittelen minäkin, ollut lähes päivittäisessä käytössä reilun kolmen vuoden ajan, ja mitään käytön jälkiä ei vielä näy.
Tefalin ja Fiskarsin (ent. Hackman) paremman pään pannut ovat varsin kelvollisia.
Itselläni on (taottu) hiiliteräs- ja ruostumaton pannu. Molemmat on 24 senttisiä ja sama tarvikekansi käy kumpaankin. Hiiliteräs pelkkään paistamiseen ja teräkselläkin paistuu, mutta siinä valmistan myös kastikkeet.
Hiiliteräspannu on paras. Jos ei sitä halua niin hyvänä kakkosena Hard face. Meillä mies ei uskalla koskea mun hiiliteräspannuun, kun pelkää pilaavansa sen. Se käyttää meidän pari vuotta vanhaa kovanaamaa. Itsekin joskus kiireessä otan sen, kun en jaksa tai ehdi putsata ja huoltaa hiiliterästä. Se kun pitäisi käytön jälkeen antaa jäähtyä ja sitten heti puhdistaa. Aina ei ole aikaa. Kovanaaman voi vaan jättää likasena odottelemaan puhdistajaa sitten myöhemmin.
Wanha kunnon valurautapannu on joka (koti)kokin perusväline.
Hnkaajassa testi, suuret erot, kannattaa lukea.
Mulla on kanneton paistinpannu ja kannellinen paistokasari Fiskars Hard Facea. Ovat olleet kovalla käytöllä parin vuoden verran ja aivan kuin uudet.