Mifu-jauhiksen käyttö?
Haksahdin ostamaan paketillisen Mifu-jauhista, ja tekisi mieli yrittää jotain bolognesen tapaista. Mutta kestääkö se siis pitempääkin hauduttelua menemättä mössöksi? Kun sinälläänhän sitä ei kypsentää tarvitse.
Myös reseptivinkkejä kuulisin mielelläni tai kokemuksia käyttäjiltä.
Kommentit (3)
Tuo mifujauhis kestää aika hyvin minusta kuumennusta ja haudutusta. Ohjeessakin on että käytä kuten jauhelihaa, eikä kuten esim. nyhtökauralla tai härkiksellä, että lisää ruokaan kypsennyksen loppuvaiheessa. Mutta jos nyt oikein tosi pitkään (yli 0,5 tuntia) aiot hauduttaa, ehkä se Mifu kannattaa lisätä vasta kun muut aineet on hautuneet aikansa.
Ok, just tuota mietinkin, että "ruskistanko" ensin ja sitten lisään tomaattimurskat sun muut ja hauduttelen, vai lisäänkö vasta lopuksi. -ap
Eikö mifu ole raejuustoa eikä jauhista.
Mutta joo, ei kannata haudutella kovin pitkään, vaikka ei ihan pienestä möhjäännykään, hauduttele sitä bolognesepohjaa kaikessa rauhassa ja sitten loppuvaiheessa lisää mifu.