No huh...laitoin laatikkoruuan joukkoon vahingossa ruokakermaa, jossa päiväys mennyt umpeen 23.6.
Lisäsin sitä desin verran kuohukerman joukkoon. Maustoin kermaseoksen ja kaadoin ruuan päälle ja ruoka uuniin. Jääkaappiin kerman loppua pistäessäni katsoin päivämäärää uudelleen ja oli siis yli kaksi kuukautta vanhaa. Maussa en huomannut mitään erikoista. Uskaltaako tuon ruuan syödä, vai heittäisittekö suosiolla roskiin?
Kommentit (12)
Jos olet riskillä tuulella niin syö vähäsen ja katso mitä vatsa sanoo. Siinä toki saattaa mennä tovi.
Kerro sitten kuinka kävi. Itse löysin jääkaapista 3 purkkia ruokakermaa parasta ennen 12.5. Voikohan niitä vielä käyttää johonkin?
Söisin.
Uunin kautta mennyt.
Ja avaamaton säilyy kauan jk
Olisit odottanut 9 kuukautta, niin päiväys olisi taas ollut tuore.
Jollei niiden maussa ole mitään vikaa, niin tottakai voi syödä.
Vierailija kirjoitti:
Siivoa jääkaappisi useammin.
Kyllä mä yleensä sitä siivoankin. Nyt vaan tullut kesän aikana käytettyä ruuassa vähemmän kermoja ja kun kermaa olen käyttänyt niin yleensä viime aikoina se on ollut kuohukermaa. Tuo jäänyt parin tuoreen ruokakermapurkin joukkoon erehdyksissä.
Kyllä voi käyttää. UHT-pakatut säilyy avaamattomana hyvin.
Miksi laitoit vaan desin etkä sitä koko purkkia? Sama onko 1dl enemmän
Mutta ei ole järkeä avatyua jättää jääkaapiin
Söisin kyllä jos maku ok
Heitä vain roskiin. Heitä koko jääkaappikin. Sielläkin joku muhimassa. Voitte kuolla kaikki.
Tietäisittepä, mitä palvelutiskeissä myydään...
Itse voisin syödä, ottaen ripulin ja oksentelun riskin, mutta kellekään muulle en todellakaan syöttäisi.
Miten hitossa sulla voi olla jotain noin vanhaa jääkaapissa? Possu.