Kyllä dyykkaavat ihmiset ovat kuvottavia
Voin kuvitella millä tasolla henkilökohtainen hygienia on, jos saastaisesta roskiksesta tongittu ruoka kelpaa. Mitä sitten vaikka ruuat ovat paketeissa, ne on silti kaivettu likaisesta roskiksesta, yörgh.
Normaalilla ihmisellä menee ruokahalu pelkästä ajatuksesta. Minua yököttää ajatella edes roskisten vieressä syömistä. Yök.
Kommentit (5)
Taannoin tuli jonkinmoinen dokkari suomalaisesta opettajasta joka oli dyykannut kaiken ruokansa useiden kuukausien ajan. Ei vaikuttanut missään nimessä muuten miltään sottapytyltä. Demonstroi opiskelijoilleenkin että hyvin näitä voi syödä, taisi olla kemian opettaja. Tuossa dokkarissa hämmästytti eniten tämän miehen näkemys/väite siitä että kylmäketju on täysin yliarvostettu asia ruoan säilymisen kannalta.
Mua ihmetyttää ruuan dyykkaajissa 2 asiaa:
-Eivätkö he tajua, että se on varastamista?
-Että ne ruuat on heitetty pois syystä, ovat joko pilaantuneet tai joku on klähminyt niitä kaupassa tyyliin levinneet pitkin lattioita?
Tiedän Helsingin keskustassa 2 kauppaa mihin pari duunaria kusee niihin ruokasäkkeihin sisään. Silti ne safkat kelpaa joka kerta.
Jotkut heittävät varmuuden vuoksi ruoan pois ennen parasta ennen -päivämäärää tai viimeistä käyttöpäivää. Tällaisten ihmisten ruokapakkaukset ovat varmasti dyykkaajalle hyvä löytö.
Kuinkahan moni muuten edes tietää että esineen omistussuhde ei pääty roskiin heittämiseen?
T. 2.
Up