lihasuikaleet uunissa
Kyllä olen tyhmä heh mutta hajotin paistinpannun ja mietin että voiko lihasuikaleet valmistaa uunissa? Kaunko tarvii olla uunissa?
Kommentit (7)
Totaa, halkesiko se paistinpannu vai tippuiko pohja?
Vierailija kirjoitti:
Totaa, halkesiko se paistinpannu vai tippuiko pohja?
Lähti kahva irti ja muutenkin naarmunen
Vierailija kirjoitti:
Voi. Teen aina naudanlihasuikaleet uunissa. Hieman vettä, kermaa, sipulia lihasuikaleiden joukkoon. Uuni 200 astetta. Kun liemi on kuumaa, niin voit sirotella vehnäjauhoja joukkoon, jotta liemestä tulee sakeampi. N. 45-60 min ja valmista.
Porsaansuikaleet tulevat nopeammin.
Kiitos :)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Totaa, halkesiko se paistinpannu vai tippuiko pohja?
Lähti kahva irti ja muutenkin naarmunen
Hanki yhdestä palasta taottu hiiliteräspannu, niin ei käy kumpaistakaan "vahinkoa".
Voi ne hauduttaa uunissa kypsäksi, kovalla lämmöllä paistamalla niiistä tule sitkeitä.
Prismasta saa paistinpannuja parillakympillä ja hätätilassa voit kokeilla paistamista myös kattilassa (muista laittaa reilusti rasvaa).
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Totaa, halkesiko se paistinpannu vai tippuiko pohja?
Lähti kahva irti ja muutenkin naarmunen
Ei kahvattomuus estä pannun käyttöä. Se estää jos pannu menee kahtia.
Voi. Teen aina naudanlihasuikaleet uunissa. Hieman vettä, kermaa, sipulia lihasuikaleiden joukkoon. Uuni 200 astetta. Kun liemi on kuumaa, niin voit sirotella vehnäjauhoja joukkoon, jotta liemestä tulee sakeampi. N. 45-60 min ja valmista.
Porsaansuikaleet tulevat nopeammin.