Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Maksan valmistus - liottaminen pakollista?

Vierailija
14.08.2018 |

Kuinka moni liottaa maksan kalvon ja jänteiden poistamisen jälkeen? Oli ihan uusi ohje minulle. Kuinka pitkään viipaleita tulee liottaa vedessä?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
14.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En liota koskaan.

Vierailija
2/7 |
14.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

En myös pese koskaan, ikinä kuullutkaan moisesta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
14.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei se maksan liottaminen enää mitääna auta jos sitä ei tehdä heti teurastamisen yhteydessä.

T: riistalihaa käsitellyt

Vierailija
4/7 |
14.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikö munuaiset luoteta? Maksan liottamisesta en ole ikinä kuullut...

Vierailija
5/7 |
15.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maksa on syytä liottaa maidossa tai kermassa, maku mietonee. Varsinkin sianmaksan kohdalla. Jätin kerran liottamatta, en tykännyt. Makuasia.

Vierailija
6/7 |
15.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Enpä sian maksaa söisi. Naudan kyllä ja liottamatta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
15.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla on tapana marinoida maksaa Koskenkorvalla ja Karhulla useampi viikko.