Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tekisi mieli kokeilla jotain riistapataa, mutta auttakaas mitä aineksia laittaisin!?

Vierailija
03.08.2018 |

Onko sinulla jotain hyvää reseptiä?

Mietin onkohan noissa riistakäristyslihoissa kovin voimakas maku, voiko niitä ensikertalainen yhdistää vaikka naudanlihaan fifty-fifty?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
03.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ja mitä olisivat ns. perinteiset riistapadan mausteet?

Vierailija
2/14 |
03.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasvainen persu on hitaasti kypsennettynä ihanaa, mutta voi aiheuttaa allergisen reaktion.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
03.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perinteisen karjalanpaistin tapaan voi vain korvata naudanlihan hirvellä.

Vierailija
4/14 |
03.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerro ensin mitä riistaa sulla on.

Vierailija
5/14 |
03.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kerro ensin mitä riistaa sulla on.

Riistakäristyslihoista puhuin jo aloituksessa, enpä tiedä mistä saisi jotain paloja...

Vierailija
6/14 |
03.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Perinteisen karjalanpaistin tapaan voi vain korvata naudanlihan hirvellä.

Olen joskus lisännyt karjalanpaistiin jänistä, hyvää tuli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
03.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista lihat ja kaada tölkki kaljaa päälle kypsennä.

Suolaa ja pippuria.

Tai lihan joukkoon mustapippurijuustoa ja kermaa, kypsennä.

Molemmat hyvää 😋

Vierailija
8/14 |
03.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kerro ensin mitä riistaa sulla on.

Riistakäristyslihoista puhuin jo aloituksessa, enpä tiedä mistä saisi jotain paloja...

Heh. Eli joku kaupan valmissatsi, vaiko poroa, hirveä, saksan hirveä, peuraa..?

Joa kaupan, niin et saa siitä hyvää kuin hauduttamalla 5 tuntia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
03.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kerro ensin mitä riistaa sulla on.

Riistakäristyslihoista puhuin jo aloituksessa, enpä tiedä mistä saisi jotain paloja...

Heh. Eli joku kaupan valmissatsi, vaiko poroa, hirveä, saksan hirveä, peuraa..?

Joa kaupan, niin et saa siitä hyvää kuin hauduttamalla 5 tuntia.

Mulla on Crock Pot, mureaa tulee takuuvarmasti mutta ne muut ainekset!

Vierailija
10/14 |
03.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tein Moskovan pataa hirvenlihasta ja hyvää oli. Miksei siihen kävisi myös riistakäristyslihatkin, voisin kyllä kokeilla jos ei hirvenlihaa olis jo pakastin puolillaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
03.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jospa säästäisit sen padan tekemisen syksyyn. Ei helteellä kukaan syö jotain lihapataa.

Vierailija
12/14 |
03.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saatiin sellainen ohje että hirvi laitetaan yöksi kokikseen upotettuna marinoitumaan. Oli hyvä ohje.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
03.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kerro ensin mitä riistaa sulla on.

Riistakäristyslihoista puhuin jo aloituksessa, enpä tiedä mistä saisi jotain paloja...

Heh. Eli joku kaupan valmissatsi, vaiko poroa, hirveä, saksan hirveä, peuraa..?

Joa kaupan, niin et saa siitä hyvää kuin hauduttamalla 5 tuntia.

Mulla on Crock Pot, mureaa tulee takuuvarmasti mutta ne muut ainekset!

Vaikea sanoa kun en tiedä mitä riistaa kokkaat.

Vierailija
14/14 |
03.08.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oisko se ampunut naakan?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän seitsemän kuusi