Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ratkaistaan nyt tämä...kummalle puolelke näkkäriä tulee voi: karhealle puolelle vai reikäiselle puolelle?!

Vierailija
14.07.2018 |

Mielestäni karhealle. Reikäpuoli näyttää takapuolelta.

Sama kuin voitelisi ruispalan takapuolelta.

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karhealle, sehän on se "leikkuupinta" ja niihin reikiin jää inhottavia voiklönttejä.

Vierailija
2/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reikäiselle puolelle, koska sitten voi laittaa huomaamatta enemmän voita!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reikäiselle. Inhottaa laittaa voita sille jauhoiselle puolelle ja voipakettiinkin menee niitä muruja >:(

Vierailija
4/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sileä puoli on nurja puoli joten reikäiselle puolelle paljon voita.

Vierailija
5/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu siitä kummalle puolelle voin laittaa.

6/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karhealle puolelle. Ällöttää jo pelkkä ajatus liiasta rasvan määrästä sillä näkkärin reikäisellä puolella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karhealle tietysti, eihän nyt niihin reikiin mitään levitetä.

Vierailija
8/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karhea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Karhealle, sehän on se "leikkuupinta" ja niihin reikiin jää inhottavia voiklönttejä.

Näkkärissä ei ole leikkuupintaa, se on pohja.

Vierailija
10/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reikä!!! Katsokaa vaikka paketista miten siihen on päällykset laitettu!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Reikäiselle puolelle, koska sitten voi laittaa huomaamatta enemmän voita!

läski havaittu

Vierailija
12/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko se ratkaistu, kumpi puoli näkkileivästä jää ylöspäin, jos se putoaa lattialle (eikä hajoa murusiksi)?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mielestäni karhealle. Reikäpuoli näyttää takapuolelta.

Sama kuin voitelisi ruispalan takapuolelta.

Juuri toisinpäin, karhea on se pohja, mitä sanot takapuoleksi.

Vierailija
14/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hoh hoi. Riippuu siitä, miten rasvaisena näkkärinsä haluaa. Jos tykkää runsaasta rasvasta, joka uppoaa näkkäriin, reikäpuolelle. Jos ei, sille sileälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vai näyttää "reikäpuoli takapuolelta" 😂

Vierailija
16/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulostaa höpötykseltä hapankorpusta.

Kotona sileälle puolelle vähän köyhää margariinia. Tosin näkkäriä ei pidä pilata margariinilla.

Kylässä monttupuolelle runsaasti hyvää voita.

Vierailija
17/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko se ratkaistu, kumpi puoli näkkileivästä jää ylöspäin, jos se putoaa lattialle (eikä hajoa murusiksi)?

Jep. Se putoaa aina voipuoli alaspäin, sillä eihän mikään voi pudota ylöspäin.

Vierailija
18/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Karhealle tietenkin

Vierailija
19/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syödään voi ja heitetään näkkäri kanoille.

Vierailija
20/21 |
14.07.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reikäpuolelle, näkkärille kuuluu laittaa kunnolla voita.