Mies haluaa syödä banaanit vasta ällöttävinä ruskeapilkullisina, koko kämppä haisee aina vanhalle banaanille
Yäk.
Ja nyt mökki. Kiikutin 2 sen pahinta täpläbanaania tunkiolle.
Kommentit (18)
Hellimpiä vatsallehan ne on sillä tavalla. Ja kypsiäkin vasta ruskeapilkkuisina. Voisiko ne laittaa johonkin kaappiin, niin ei koko kämppä käryäisi?
Silloinhan ne banaanit ovat vasta kypsiä. En ole koskaan ymmärtänyt, miksi jotkut haluavat syödä raakoja banaaneja, jotka eivät maistu kuin kitkerille. Yrittäkää keksiä hajuongelmaan jokin ratkaisu, esim. sulkea banaanit jonkin sisään niin, että haju ei leviä kaikkialle.
Banaanit syödäänkin vasta ruskeapilkkuisina, silloinhan ne on kypsiä. Ei niitä raakana syödä.
Banaanin haju on kauhea. Esim. jogurttina tartuttaa hajun kaikkeen. En tajua myöskään pilaantuneiden banaanien syömistä. Oma ukko syö myös vasta pilkullisina ja närppii sitten ruskeiden kohtien yli.
On teillä ongelmat.
Mutta niinhän se on, että joidenkin pitää päästä valittamaan kaikesta, se on niin kuin luonnevika.
Ap syö itse banaaninsa raakana ja sitten ihmettelee kun joku muu (ukkonsa) ei ole yhtä köpsä...
Banaanissa lisääntyy kypsyessä vain sokerin määrä. Ja se haju... komppaan todella. Kauheinta kun joku syö bussissa sellaista :(
Ettekö tiedä että vihreä banaani on todellinen laihdutus- ja kuituhedelmä. Keltainen sitä ei enää ole.
No siis ruskeapilkullisinahan ne ovat maultaan parhaimmillaan. Ne ovat kypsiä silloin.
https://www.quora.com/Is-it-healthier-to-eat-a-banana-while-its-fresh-g…
Lukekaas siitä miksi banaanit kannattaa ehdottomasti syödä vihreinä
Vierailija kirjoitti:
Banaanin haju on kauhea. Esim. jogurttina tartuttaa hajun kaikkeen. En tajua myöskään pilaantuneiden banaanien syömistä. Oma ukko syö myös vasta pilkullisina ja närppii sitten ruskeiden kohtien yli.
Käytätkö sä sitä jugurttia pyykinpesuaineena vai miten ihmeessä saat sen hajun tarttumaan joka paikkaan:O
Hyi mäkään en voi sietää niitä ruskeapilkkuisia. Ei tarvitse olla edes ruskeapilkkuinen kun riittää, ettei ole täysin keltainen, niin se iljettää.
Tulee jo kärpäset siinä vaiheessa.
Ymmärrän. Toinen on, kun avotoimistossa joku säilyttää baanania pöydällään tai on heittänyt kuoret paperiroskikseen.
Vierailija kirjoitti:
No siis ruskeapilkullisinahan ne ovat maultaan parhaimmillaan. Ne ovat kypsiä silloin.
Olkoon kypsiä tai ei, aika moni saa allergiaa muistuttavia oireita (esim. suu kutisee) pilkullisista banaaneista, mutta ei keltaisista tai jopa hieman vihertävistä banaaneista. Luultavasti juuri tästä syystä meillä kotona keltaiset banaanit katoavat hetkessä ostamisen jälkeen, kun taas pilkulliset banaanit eivät tunnu kelpaavan kenellekään.
Vierailija kirjoitti:
Banaanit syödäänkin vasta ruskeapilkkuisina, silloinhan ne on kypsiä. Ei niitä raakana syödä.
Maissa missä banaanit kasvaa luonnossa, syödään banskut keltaisina. Ruskea on mätä ja heitetään pois.
Vierailija kirjoitti:
Ettekö tiedä että vihreä banaani on todellinen laihdutus- ja kuituhedelmä. Keltainen sitä ei enää ole.
Toimii, niitä vihreitä banaaneja ei tosiaankaan ole tullut syötyä yhtään, joten niiden osalta olen aina ollut turvattu kaiken, niiden ylisyömisestä johtuvan, painonnousun suhteen ...
Ymmärrän tuskasi. :D
Tv.nim. Aina vihreitä banaaneja ostava