Lue keskustelun säännöt.
Ruokamyrkytys kypsennetystä lohesta?
10.06.2018 |
Ostin eilen illalla kaupasta lämpimästä pakatun lohen palan 30% alennuksella. Oli siis vielä lämmin/kuuma kun ostin sen. Paistettu eilen ja laitettu paistopisteen suljettua alennuksella myyntiin. Kotona laitoin siitä osan sen jäähdyttyä jääkaappiin ja söin vasta tänään illalla. Nyt mahassa kiertää ja etova olo. Minkä mahataudin lohesta voi saada? Voiko olla vaarallista? Olinko tyhmä kun söin tuotteen vasta tänään vai oliko kaupan moka säilytyksen suhteen (ollut monta tuntia kaupassa lämpimässä paistamisen jälkeen)?
Kommentit (3)
Syö riisiä. Keitä ilman suolaa ja syö pelkkä riisiä. Minua auttaisi kyllä tuohon hätään. Koitan vain auttaa miten minä toivoisin minua autettavan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Auttakaa! Inhoan mahatauteja ja oon täällä yksin kämpillä suurin piirtein paniikkikohtauksen partaalla, että eihän tää oo mitään vakavaa..