Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten voi helpoiten tehdä lasagneen juustokastikkeen (ei sulatejuustosta)?

Vierailija
07.06.2018 |

Valion helpossa ohjeessa on että yhdistetään maito ja Valio Koskenlaskija Cheddar -purkki. Vierastan sulatejuustokastiketta lasagneen. Eikö juustokastike tehdä jostain muunlaisesta juustosta? Millaisesta? Miten? Olen kipeä ja haluaisin kyllä päästä helpolla.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tavallisella tavalla sulatetaan voi kattilassa, vispataan siihen jauhot ja maito ja annetaan kastikkeen kuumentua ja saostua. Sitten sekaan juustoraastetta.

Vierailija
2/10 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta Valion valmista juustokeittoa, 3 juustoa tms. Vähän maistuu teolliselta, mutta muuten tulee hyvä lasagne pikavauhtia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pussista!

Vierailija
4/10 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Tavallisella tavalla sulatetaan voi kattilassa, vispataan siihen jauhot ja maito ja annetaan kastikkeen kuumentua ja saostua. Sitten sekaan juustoraastetta.

Jep. Mustaleimaemmental siihen, niin avot!

Vierailija
5/10 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Avaat sellaisen dolmion purkin ja kaadat sekaan.

Vierailija
6/10 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei kannata tehdä mitään juustoista kastiketta, vaan Bechamel-kastike ilman juustoraastetta. Muuten lasagnesta tulee ihan liian rasvaista ja tuhtia. Bechamel-kastike on tosi helppo tehdä, ei kestä kuin muutaman minuutin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maitokastikkeeseen juustoraastetta, ja sitä juustoa mistä tykkäät. Mikäs sitten on se vaikea tapa?

Vierailija
8/10 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä sulatan voin jauhojen kanssa kattilassa ja lisään maidon ja vispaan samalla, sitten lisään Mozzarellaa, Emmentalia ja hivenen Aura-juustoa kauhalla sekoittaen pieniä määriä juustoa kerralla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei kannata tehdä mitään juustoista kastiketta, vaan Bechamel-kastike ilman juustoraastetta. Muuten lasagnesta tulee ihan liian rasvaista ja tuhtia. Bechamel-kastike on tosi helppo tehdä, ei kestä kuin muutaman minuutin.

Eli perus valkokastike suomeksi. 

Vierailija
10/10 |
07.06.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ei halua sulatella juustoa erikseen, tekee valkokastikkeen ja ripottaa aina valkokastikekerroksen päälle juustoraastetta, suoraan vuokaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme seitsemän