Milllä tavoin maustevoi valmistetaan?
Kommentit (5)
Otetaan voita köntti. Annetaan sen pehmetä huoneenlämmössä vaikka tunti. Laitetaan päälle halutut mausteet ja hierotaan tasaiseksi. Laitetaan leivinpaperin päälle ja muotoillaan paperin avulla pötköksi. Laitetaan pötkö pakastimeen. Valmista tuli.
Otetaan yksi mauste ja yksi voi. Sitten hiukkaskiihdyttimessä törmäytetään ne vastakkain. Näin se muistaakseni tehtiin.
Vierailija kirjoitti:
Otetaan voita köntti. Annetaan sen pehmetä huoneenlämmössä vaikka tunti. Laitetaan päälle halutut mausteet ja hierotaan tasaiseksi. Laitetaan leivinpaperin päälle ja muotoillaan paperin avulla pötköksi. Laitetaan pötkö pakastimeen. Valmista tuli.
Miksi se pitäisi muotoilla pötköksi ja laittaa pakastimeen?
^Koska silloin siitä on helppo leikata "nappeja" vaikkapa pihvin tai kasvilisäkkeen päälle.
Voihin lisätään maustetta