Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

En kyllä tuollaista kanaboksia uskalla tunnin jälkeen sanoa valmiiksi vai mitä luulette

Vierailija
25.05.2018 |

Pieniä koipia ja rintapaljoja, siinä lukee että 40-50 min mutta en uskalla tunnin jälkeenkään luottaa, että on kypsiä.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistat ne hiilikasaksi, ehkä ne on sitten kypsiä.

Vierailija
2/8 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No sitten annat olla vielä uunissa ja syöt kuivana. Ei se sen vaikeampaa ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin tummanruskeaksi, ettei tule salmonellaa.

Vierailija
4/8 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saahan sen kypsyyden tarkistettua kun valitsee paketin pulskimman palan ja leikkaa sen auki. Jos on kypsää, voi syödä. Jos on vielä raakaa, lykkäät takaisin uuniin.

Onkohan noita bokseja missään marinoimattomina? Koipia sun muita on kyllä omissa lootissaan, mutta olis mukava tollanen "lajitelma".

Vierailija
5/8 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Saahan sen kypsyyden tarkistettua kun valitsee paketin pulskimman palan ja leikkaa sen auki. Jos on kypsää, voi syödä. Jos on vielä raakaa, lykkäät takaisin uuniin.

Onkohan noita bokseja missään marinoimattomina? Koipia sun muita on kyllä omissa lootissaan, mutta olis mukava tollanen "lajitelma".

Tuossa oli marinadit päällä, toivottavasti hyvät. Mutta hunajamarinoitu olisi parasta.

Vierailija
6/8 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse laitan paistolämpötilan pienemmäksi ja paistoajan pitemmäksi, niin tulee hyvää. Ja helppohan noista on kesken paiston tarkistaa, mikä on kypsyysaste. Uuneissakin on eroja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olkoon nyt vielä puoli tuntia uunissa.

Vierailija
8/8 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hajustahan sen tietää. Riippuu paljon laittaako kylmään, kuumaan uuniin. Hellastasi. Kaikissa se 175 astetta ei ole 175 astetta. Se voi olla 160 tai 185.

Kun kanat alkaa haisemaan kypsille, niin 12 minuuttia ja se on siinä!

Sinkkumies