En kyllä tuollaista kanaboksia uskalla tunnin jälkeen sanoa valmiiksi vai mitä luulette
Pieniä koipia ja rintapaljoja, siinä lukee että 40-50 min mutta en uskalla tunnin jälkeenkään luottaa, että on kypsiä.
Kommentit (8)
No sitten annat olla vielä uunissa ja syöt kuivana. Ei se sen vaikeampaa ole.
Ainakin tummanruskeaksi, ettei tule salmonellaa.
Saahan sen kypsyyden tarkistettua kun valitsee paketin pulskimman palan ja leikkaa sen auki. Jos on kypsää, voi syödä. Jos on vielä raakaa, lykkäät takaisin uuniin.
Onkohan noita bokseja missään marinoimattomina? Koipia sun muita on kyllä omissa lootissaan, mutta olis mukava tollanen "lajitelma".
Vierailija kirjoitti:
Saahan sen kypsyyden tarkistettua kun valitsee paketin pulskimman palan ja leikkaa sen auki. Jos on kypsää, voi syödä. Jos on vielä raakaa, lykkäät takaisin uuniin.
Onkohan noita bokseja missään marinoimattomina? Koipia sun muita on kyllä omissa lootissaan, mutta olis mukava tollanen "lajitelma".
Tuossa oli marinadit päällä, toivottavasti hyvät. Mutta hunajamarinoitu olisi parasta.
Itse laitan paistolämpötilan pienemmäksi ja paistoajan pitemmäksi, niin tulee hyvää. Ja helppohan noista on kesken paiston tarkistaa, mikä on kypsyysaste. Uuneissakin on eroja.
Olkoon nyt vielä puoli tuntia uunissa.
Hajustahan sen tietää. Riippuu paljon laittaako kylmään, kuumaan uuniin. Hellastasi. Kaikissa se 175 astetta ei ole 175 astetta. Se voi olla 160 tai 185.
Kun kanat alkaa haisemaan kypsille, niin 12 minuuttia ja se on siinä!
Sinkkumies
Paistat ne hiilikasaksi, ehkä ne on sitten kypsiä.