Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Karkkien kehitys on todella jäljessä kaikesta muusta elintarviketuotannosta

Vierailija
25.05.2018 |

Aikuiset Suomessa syövät paljon karkkia. Se on fakta. Nykyään ei saa syyllistää nuoria, jotka panevat ilman kortsua ja tartuttavat sukupuolitauteja, miksi siis syyllistäisimme pienempää pahaa, aikuisia jotka syövät karkkeja.

Mutta ajatelkaa miten vähän on yhä aikuisten makuun tehtyjä karkkeja tai ylipäänsä tuotekehitystä tapahtunut. Se, että suklaalevyyn sekoitetaan popconia, ei ole tuotekehitystä, vaan voiton maksimointia (katsokaapa popcornin kilohintaa).

Missä ovat todelliset gourmet-karkit? Missä ovat huomattavasti vähemmän makeat karkit? Myös makeutusaineilla makeutettujen karkkien hinta ja laatu ovat jotain täysin käsittämätöntä.

Lakritsivalmistajat ovat tätä yrittäneet, mutta valitettavasti lakritsi on ainesosa, joka monille on vaarallisempaa kuin sokeri.

Sanokaa minun sanoneen, aika pian joku keksii, että aikuiset haluavat omia karkkejaan.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Todellakin, missä ovat huomattavasti vähemmän makeat jäätelöt, suklaat, hedelmäkarkit?

Vierailija
2/11 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen ollut tekemisissä erään elintarvikevalmistajan kanssa ja aina kun he ovat testanneet sokerin vähentämistä, ihmiset ovat selvästi pitäneet makeapaa parempana ja ostaivat sitä mieluummin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mammat ne ostaa hunajamarinoitua broileria Lidlisä ja omenapiirakkaa, jossa on paljon sokeria ja palmyöljyä sekä omenaesanssia.

Vierailija
4/11 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ulkomailla saa kaikenlaista äyriäis snäksiä ja kanttarelli sipsiä, mutta ehei.. ei täällä meidän impivaarassa.

Sinkkumies

Vierailija
5/11 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ylöspäin.

Vierailija
6/11 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse en ainakaan mitään vähäsokerisia karkkeja kaipaa tai muutenkaan mitään terveysversioita. Karkit on herkkuja ja niiden kuuluukin olla makeita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse en ainakaan mitään vähäsokerisia karkkeja kaipaa tai muutenkaan mitään terveysversioita. Karkit on herkkuja ja niiden kuuluukin olla makeita.

Ei ole kyllä makeat maistuneet lapsuuden jälkeen. Ovatko jotkut oikeasti juuttuneet "aikuisina" lapsuuteen?

Sinkkumies

Vierailija
8/11 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

1980 luvulla oli karkit parempia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itselleni kyllä kelpaa aina silloin tällöin nuo nykyiset karkit makeina, niitä ei niin usein tule kuitenkaan syötyä. Ainut mikä ärsyttää on se liivate ja E120 melkein kaikissa karkeissa, ne ovat ehdoton ei.

Vierailija
10/11 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Itse en ainakaan mitään vähäsokerisia karkkeja kaipaa tai muutenkaan mitään terveysversioita. Karkit on herkkuja ja niiden kuuluukin olla makeita.

Ei ole kyllä makeat maistuneet lapsuuden jälkeen. Ovatko jotkut oikeasti juuttuneet "aikuisina" lapsuuteen?

Sinkkumies

Ei ole mitään lapsellista tai lapsuuteen juuttumista vaikka pitäisi karkeista. Sinun tapasi olla aikuinen ei ole ainut oikea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
25.05.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen ollut tekemisissä erään elintarvikevalmistajan kanssa ja aina kun he ovat testanneet sokerin vähentämistä, ihmiset ovat selvästi pitäneet makeapaa parempana ja ostaivat sitä mieluummin.

Juuri näin. Eräs x-tuotteen valmistaja vastasi samalla tavalla kun asiaa kyselin eräässä tapahtumassa. Loppujen lopuksi huomasin saman asian jogurttihyllyllä. Ostan yleensä Valion maustamatonta luonnonjogurttia ja joskus niitä -30 % sokeria. Nyt kun "sokeri on myrkkyä" -buumi on mennyt ohi niin ei tahdo enää löytyä noita vähemmän sokeria jogurtteja.