Lue keskustelun säännöt.
Oletteko tehneet ns. kirkasta makaronilaatikkoa?
04.05.2018 |
Eli munamaidon tilalle laitetaan kanalientä? Kantsiiko kokeilla?
Kommentit (7)
En koskaan tee munamaidolla jankiksi hyydytettyä makaroonilaatikkoa. Teen aina lihaliemeen.
Paljon parempaa niin :)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kirkasta viinaa minä käytän siihen.
Teen aina yrttikasvisliemeen, on paljon parempaa mielestäni kuin munamaitoon.
Kirkasta en, mutta Mikko Alatalosta kerran tein merimiespihvejä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ymmärränkö oikein, että teette makaroni-jauhelihaa johon sekoitetaan veden avulla mausteeksi liemikuutio?
Mä teen ilman munamaitoa, tosin meillä laitetaan kasvislientä, ei kanalientä. Perheen mielestä parempaa kuin perinteinen, mutta makuasiahan tuo on.