Lue keskustelun säännöt.
Miksi lohi pitää muka suolata? Itse leikkaan paloja leivän päälle suoraan ilman suolausta
28.04.2018 |
Ja hyvältä maistuu. Suola pilaa helposti kalan oman maun.
Kommentit (4)
Vierailija kirjoitti:
Raa'asta kalasta?
Tietysti. Mietipä, mitä sushi on.
Ap
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Yöökkk. En syö sushia enkä mitään graavia kalaa, vaikka suola on sitä jotenkin "kypsyttänyt". Lohi kelpaa mulle vain lämminsavustettuna tai muuten täysin kypsäksi valmistettuna. Ja ilman suolaa sen tunkkainen maku olisi vastenmielinen.
Se taitaa säilyä ja kypsyä. Kala on tuotetuote, tänään hyvää ja huomenna jo vanhaa
Raa'asta kalasta?