Työkaverit vetävät joka päivä eineksiä!
Miksi he syövät tuollaista ravintoa? Oikein kehuskelevat vielä miten halvalla saivat. Uskomatonta!
Kommentit (5)
Nykyäänhän on paljon hyväkin eineksiä jossa raaka-aineet on ihan samoja kuin kotiruokaankin käyttäisi.
Joo, sori siitä. En oikein nyt jaksa miettiä mitään safkahommia, joten syön atrian roiskeläppiä. Ehkä jonain päivänä energiaa vapautuu muista asioista niin, että pystyn kokkailemaan töitä varten kaikkea kivaa safkaa. Tosin en kyllä ehdi edes pitää mitään lounastaukojakaan, joten napsin suuhuni aina palasen sillöin tällöin, kun puheluiden välissä kerkiän.
Mutta joo, pitäisi parantaa, tiedän.
Vierailija kirjoitti:
Joo, sori siitä. En oikein nyt jaksa miettiä mitään safkahommia, joten syön atrian roiskeläppiä. Ehkä jonain päivänä energiaa vapautuu muista asioista niin, että pystyn kokkailemaan töitä varten kaikkea kivaa safkaa. Tosin en kyllä ehdi edes pitää mitään lounastaukojakaan, joten napsin suuhuni aina palasen sillöin tällöin, kun puheluiden välissä kerkiän.
Mutta joo, pitäisi parantaa, tiedän.
Eikö teillä tehdä kotona ruokaa? En itse kokkaa töihin varta vasten vaan teen ruokaa aina 1-2 annosta ekstraa ja pakkaan tai pakastan evääksi. Säästyy rahaa.
Oletko nyt jotenkin aidosti huolissasi heidän terveydestään vai halusitko vain ilmoittaa kaikille meille täällä olevasi parempi ihminen?
Mitä sä itse sitten syöt? Eineksiäkin on monenlaisia, sopat ja kokkikartanot on aika jees.