Miten Chico's ei mene konkurssiin?
Miten tuonne riittää asiakkaita? Hinta-laatusuhde olematon ja ruoka ihan sitä sun tätä. Maksat maissisipseistä yli vitosen pienestä kulhosta. Ruoka todella keskinkertaista.
Kommentit (8)
Paskaa ruokaa. Kuka siellä edes käy?
Miksei kaikki s-ryhmän ketjuravintolat mene konkurssiin! Kamalia paikkoja.
No siksi, että ne on tupaten täynnä kansalaisia koko ajan. Niissä käydään ja ne kannattaa. Kaikki tietää että laatu on paskaa ja toivoo että olisi parempia vaihtoehtoja, vaan kun ei ole ainakaan Helsingin kantakaupungin ulkopuolella.
Se ei mene konkurssiin siten että sillä on katteet ns kohdillaan ja tulot ylittävät menot. Jos te ette käy niin sitten ette käy. Miten se on teiltä pois että jotkut ilmeisesti tykkää käydä ja tarjoilijoilla ja kokeilla on töitä. En minäkään sielä juuri koskaan käy mutta ei minua haittaa että se ei ole mennyt konkurssiin.
Osuuskaupan helmi, sieltähän saa poonusta.
Samaa mietin. Mikä siinä on, että esimerkiksi Vantaalla ei ole yhtään oikeaa kivaa ravintolaa? Asukkaita on vaikka kuinka, kävijöitä luulisi riittävän. Mutta on vaan ostareita ja niissä huonoja ostariravintoloita. Eikö ole halukkaita yrittäjiä, eikö ole liiketiloja, vai mikä siinä on.
Vierailija kirjoitti:
Samaa mietin. Mikä siinä on, että esimerkiksi Vantaalla ei ole yhtään oikeaa kivaa ravintolaa? Asukkaita on vaikka kuinka, kävijöitä luulisi riittävän. Mutta on vaan ostareita ja niissä huonoja ostariravintoloita. Eikö ole halukkaita yrittäjiä, eikö ole liiketiloja, vai mikä siinä on.
Ehkä kombinaatio kaikista. Hyviä tiloja runsaiden asiakasvirtojen äärellä ei juuri ole, ainakaan halvalla. Ruokaravintolabisnes muutenkin suhteellisen haastavaa, pitää osata muutakin kuin tehdä hyvää ruokaa. Harva "pienbisnes" vaatii yhtä laaja-alaisesti osaamista. Pitää osata logistiikkaa, vieläpä hävikillisen tavaran logistiikkaa, pitää osata vuorosuunnittelua, pitää osata hygienia-asiat, pitää osata hinnoittelua, pitää osata mrkkinointia, ja sitten vielä pitää osata tehdä sitä hyvää ruokaa. Riskit melkoiset ja ketjut ja franchisen kautta tätä osaamista helposti saa tueksi. Harva uskaltaa mitään omaa ravintolaa tuosta vain kalliilla hinnalla pistää pystyyn, varsinkin kun Suomi nyt ei ole hirveen innostunut ulkona syömisestä noin isossa kuvassa. Ei olisi minun eka kohde rahoilleni...
No ehkä juuri siksi, kun pieni kulho maissilastuja maksaa vitosen. Siinä on katteet kohdillaan.
Niin. Aluksi kävin mielelläni ja usein. Kymmeneen vuoteen en juuri koskaan ja viimeisestä kerrasta taitaa olla neljä vuotta. Laatu tullut ropisten alas. Ruoka on yliteollista.