Sinkut
tai muut jotka teette vain itselle, mitä ruokia teette?
Ei kiinnosta vastaukset: mikroruoka, hese, rafla yms.
Kommentit (5)
Risotto. Pataruoat joihin pilkon mukaan kaikkea mikä kaupassa tuntui hyvältä idealta. Liha-, jauheliha- ja broilerikastikkeet pastalle ja riisille. Keitot.
Lohta (pilkon tuoreena pakkaseen annospaloiksi), linssejä, papuja, falafel-pullia (teen kerralla isomman satsin pakkaseen josta otan tarvittavan määrän pannulle), juustoa tai keitettyä kananmunaa ja sit heitän pannulle pilkottuna porkkanaa, parsakaalta, kukkakaalta, lehtikaalta ja kesäkurpitsaa.
Paljon mausteita.
Kokkaan joko itselleni tai itselleni ja yhdelle lapselle, mutta tuolla rungolla teen ateriani joka päivä, tehnyt kohta 10 vuotta.
Tietty vihannekset voi vähän vaihdella ja proteiinina toimii vaihtelevasti joku mainituista, mut tuossapa se runko selkeästi kuitenkin.
Helpoksi olen kokenut.
Niin ja turkkilaisesta jogurtista teen kastiketta, joskus myös quinoaa muun ruoan lisänä
T:3
Kanaa pääasiassa. Joskus kalaa. Syön lähinnä, jotta saan energiatarpeet täyteen. Kuitenkin suht terveellisesti, ettei nyt ihan kakka olo ruoan takia tuole. Ruoka muuten ei merkkaa oikein mitään enkä saa siitä erityisiä kicksejä.
Ruoka oman pakastimen kautta ainakin on pahaa, älä tee suuria määriä ja laita pakastimeen :(