Sivut

Kommentit (37)

Vierailija

Huonot uutiset unohtuvat nopeasti. Nyt on jo maine putsattu. Jokainen selfieiden ottaja tietää, että haluaa vain luoda valheellisen illuusion elämästään....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jokainen urheilua harrastava tietää myös, että se 200m matka pyörällä kaupaan rasittaa vähemmän, kuin sama matka reippaasti kävellen.

Vierailija

Taitaa olla vähän samantapainen "terveysloma" kuin just oli Thaimaassa...metukkaa suoneen ja loput salakuljetetaan Suomeen. Diileri Suomessa jäi kiinni joten pitää hakea ulkomailta.

Vierailija

Aika nopeasti Piri-Jari pääsi 100 gramman kärynsä jälkeen jatkamaan käyttöä. Toivottavasti Espanjan poliisi on saanut tiedon Jarin harjoittamasta huumeiden salakuljetuksesta.

Vierailija

Thaimaasta tuotu meta-amfetamiini jäi sääntöSuomiTullin haaviin. Tottakai uusi lasti haetaan mahdollisimman nopeasti jaeltavaksi juhlissa.

Vierailija

Ollaan täällä muutaman muun Siltsu fanin kanssa suunniteltu omia huumejuhlia, joissa kuunneltaisiin Jarin tuotantoa ja käytettäisiin amfetamiinia. Onko näin aloittelijoiden parempi käyttää sitä suonensisäisesti vai jollain muulla tavalla? Meistä kaksi on terveydenhoitoalalle opiskelevia ja he voisivat laskea sopivat annokset ja hoitaa ruiskeiden antamisen. Mikä on sopiva annos ensikertalaiselle?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla