Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä rucolasta?

21.04.2006 |

Nyt odottaa puntti rucolaa jääkaapissa. Mutta nyt ei yhtäkkiä löydykään reseptiä. Tuoreen pizzan päällä se tietysti maistuisi, mutta muutakin tekis mieli kokeilla. Mitenkäs rucola ja lämmittäminen spoii yhteen?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
21.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosiaan pizzan tai suolaisen piirakan päällä hyvää, mutta eniten meillä käytetään sitä ihan salaatin joukossa tai esim ruokaisan leivän/sämpylän välissä (siis tyyliin ciabatta). Rucola sopii hyvin eri juustosalaattien joukkoon (feta / vuohenjuusto / mozzarella) tai ihan broilerin tai katkarapujenkin.



Hyvä on esim salaattipeti jossa eri salaattilajeja, rucolaa, tomaattia jne ja päälle se klassinen grillattu vuohenjuustoleipä. Päälle paahdettuja pinjansiemeniä sekä juoksevaa hunajaa tai balsamicoa.

Vierailija
2/2 |
23.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä laitan usein rucolaa feta-pinaattipiirakkaan mausteeksi, varsinkin pakastepinaatti on vähän pliisun makuista, rucola sopii hyvin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän kaksi