Lue keskustelun säännöt.
Mitä rucolasta?
21.04.2006 |
Nyt odottaa puntti rucolaa jääkaapissa. Mutta nyt ei yhtäkkiä löydykään reseptiä. Tuoreen pizzan päällä se tietysti maistuisi, mutta muutakin tekis mieli kokeilla. Mitenkäs rucola ja lämmittäminen spoii yhteen?
Kommentit (2)
Minä laitan usein rucolaa feta-pinaattipiirakkaan mausteeksi, varsinkin pakastepinaatti on vähän pliisun makuista, rucola sopii hyvin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tosiaan pizzan tai suolaisen piirakan päällä hyvää, mutta eniten meillä käytetään sitä ihan salaatin joukossa tai esim ruokaisan leivän/sämpylän välissä (siis tyyliin ciabatta). Rucola sopii hyvin eri juustosalaattien joukkoon (feta / vuohenjuusto / mozzarella) tai ihan broilerin tai katkarapujenkin.
Hyvä on esim salaattipeti jossa eri salaattilajeja, rucolaa, tomaattia jne ja päälle se klassinen grillattu vuohenjuustoleipä. Päälle paahdettuja pinjansiemeniä sekä juoksevaa hunajaa tai balsamicoa.