Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lettutaikinan voi laittaa jääkaappiin, mutta eikö lämmennyt lettutaikina pitäisi käyttää kerralla?

Vierailija
25.03.2018 |

Jos taikina turpoaa puolisen tuntia, lämpenee hellan ääressä, niin miten pitkään se voi säilyä hyvänä jääkaapissa? Vai kannattaako taikina turvottaa jääkaapissa?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
25.03.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos taikinassa on kananmunaa, niin kuin yleensä on, se pitää laittaa jääkaappiin turpoamaan. Ruoka, jossa on lihaa, kalaa, maitoa tai kananmunaa, saa olla huoneenlämmössä korkeintaan 2 tuntia, sen jälkeen sitä ei ole enää turvallista syödä. Jos on joku banaani-soijajauho-kauramaitoviritys, niin sen kanssa ei ole niin tarkkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla