Raastoin lenkkimakkaraa kaurapuuron sekaan...
...ja laitoin puuroon ison silmän kirsikkahilloa - OMMONMOMMON, kun tuli hyveliiniä!
Mitä oudohkoa sinä tapaat syödä?
Kommentit (12)
Mämmi ja appellssiinimarmelaadi on hyvää yhdessä.
Ap, Thaimaassa ja monissa muissa aasian maissa puuro on suolaista syötävää eli ei mikään ihme että makkaranpalat oli hyvä löytö.
Aasiassa ihmettelevät kun kerrot että Suomessa puuroon laittaa monet sokeria tai muuta makeaa lihan sijaan. Aasialainen tyyli muuten tekee puurosta myös paljon ravintorikkaampaa.
Kermajäätelö maksa- ja sipulipaloilla.
Puuroon sopii hyvin esim. nakit, juusto, kinkku ja maksamakkara. Mutta ei hillon vaan voisilmän kanssa 😋
Se oli sitte vähä niinku sian ruokaa
Dippaan hk:n sinistä makkaraa sokeriin ja sipsejä hieman sulaneeseen jäätelöön.
Tuli mieleen, että kun olin lapsi joskus 80-luvulla, meillä syötiin usein kaurapuuroa ja käristystä... Oli se ihan hyvää, uskokaa tai älkää :D
Lapsuudessani oli koulussa usein ruokana mannapuuroa ja maksamakkaraa. Maksamakkara olisi kai kuulunut laittaa näkkileivälle, mutta me sulatimme sen puuroon, se oli vielä sellaista rasvaista että suli hyvin.
Kaurapuuron syön ilman suolaa, kookosöljyn kanssa. Kaurapuuroon sopii melkein mikä vain, paitsi sokeriton maapähkinävoi oli mielestäni puurossa inhottavaa.