Lue keskustelun säännöt.
Kylppärin soodaa kekseihin
17.03.2018 |
Aamulla lapsi vinkui haluavansa keksejä. No aloin leipoa, eikä ollut ruokasoodaa. No käytin sitten kylpyhuoneesta löytyviä soodarakeita, laitoin vain vähemmän. Nyt lapsi valittaa mahakipua.
Eiks sooda nyt oo soodaa, riippumatta minkä värisestä purkista sitä ottaa? Ehkä lapsi söin vain liilaa taikinaa leipomisvaiheessa.
Kommentit (2)
Miksi vitussa et ostanut hänelle keksejä? Tämä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Itseasiassa se on samaa ainetta. Ei pitäisi olla myrkyllistä. Valmistus tuskin on yhtä hygienistä kuin ruoanlaittoon tarkoitetun soodan. Mitoitus voi olla hankalaa ja säilytyspaikka kauan ei kuulosta ruokapöytään sopivalta.
Mitä piimäkeksejä teit kun soodaa käytit?