Lidlestä löytyi alle euron kasviksia
Nyt sitten puren keräkaalia ja lanttua. Punajuuriakin olisi ollut.
Kommentit (12)
Meidän kuntakeskukuksessa ei ole prismaa eikä cittaria.
Kavikset on selvästi kallimpia kuin viime talvena.
En maksa yli euroa kilolta kotimaisista porkkanoista, jotka on huonompia kuin ulkomaiset. 50c kilo olisi ihan tarpeeksi "hevosen" porkkanoista.
Joo, niin oli. Meidän K-Supermarketissa oli bataatti 1 €/kg ja jääsalaattipussi 1 €
Suosittelen kasvispihvejä, tosin en tiedä miten toi keräkaali käy siihen (oli muuten K-Supermarketissa 0,70 €/kg), joku varmaan tietää.
Mutta jos sulla on esim. porkkanaa, kananmunia ja vähän korppujauhoja, niin saat tehtyä ihan kivoja kasvispihvejä. Helppoja ohjeita löytyy googlaamalla, mutta näin vaivan ja laitan yhden ohjeen.
2 kananmunaa
n. 1 dl korppujauhoja
Sekoita ja anna turvota vähän aikaa
Raasta se sun lanttu, käytä about 200 g
Raasta porkkana, samoin 200 g
Jos näistä tulee kovasti nestettä, niin valuta hetki siivilässä, mutta se ei ole niin justiinsa, saa olla nestettäkin.
Sekoita raaste ja tuo kananmunakorppuj. sörsselssöni keskenään ja mausta makusi mukaan, mutta laita nyt ainakin suolaa. Ja mielellään niitä muitakin mausteita, niitä nää vähän kaipaa. Jos sulla on joku juustonjämä kaapissa, voit raastaa sen sekaan, ei huononna.
Tee mössöstä pihvejä uunipellille, taikina saakin olla vähän löysää, mutta jos on liian löllöä niin lisää korppujauhoja. Voit käyttää sen sun mahdollisen juustoraasteen myös niin, että ripottelet sen pihvien pinnalle.
Paista about 225 astetta n. 30 min (?) en mä muista, mutta huomaat kyllä kypsymisen. Voit myös paistaa pannulla, jos saat pihveistä niin kiinteitä että saat ne hyvin pannulle ja käännettyä.
Sitten raastat sen kaalin näille kaveriksi.
Vierailija kirjoitti:
Joo, niin oli. Meidän K-Supermarketissa oli bataatti 1 €/kg ja jääsalaattipussi 1 €
Suosittelen kasvispihvejä, tosin en tiedä miten toi keräkaali käy siihen (oli muuten K-Supermarketissa 0,70 €/kg), joku varmaan tietää.
Mutta jos sulla on esim. porkkanaa, kananmunia ja vähän korppujauhoja, niin saat tehtyä ihan kivoja kasvispihvejä. Helppoja ohjeita löytyy googlaamalla, mutta näin vaivan ja laitan yhden ohjeen.
2 kananmunaa
n. 1 dl korppujauhoja
Sekoita ja anna turvota vähän aikaa
Raasta se sun lanttu, käytä about 200 g
Raasta porkkana, samoin 200 g
Jos näistä tulee kovasti nestettä, niin valuta hetki siivilässä, mutta se ei ole niin justiinsa, saa olla nestettäkin.
Sekoita raaste ja tuo kananmunakorppuj. sörsselssöni keskenään ja mausta makusi mukaan, mutta laita nyt ainakin suolaa. Ja mielellään niitä muitakin mausteita, niitä nää vähän kaipaa. Jos sulla on joku juustonjämä kaapissa, voit raastaa sen sekaan, ei huononna.
Tee mössöstä pihvejä uunipellille, taikina saakin olla vähän löysää, mutta jos on liian löllöä niin lisää korppujauhoja. Voit käyttää sen sun mahdollisen juustoraasteen myös niin, että ripottelet sen pihvien pinnalle.
Paista about 225 astetta n. 30 min (?) en mä muista, mutta huomaat kyllä kypsymisen. Voit myös paistaa pannulla, jos saat pihveistä niin kiinteitä että saat ne hyvin pannulle ja käännettyä.
Sitten raastat sen kaalin näille kaveriksi.
Ei ole porkkanoita kun en ostanut kun oli niin paljon ylihintaa. Mutta kiitos reseptistä.
ap.
Lisäksi sok on "halpuuttanut" pakastekasvisten hintaa kalliimmaksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joo, niin oli. Meidän K-Supermarketissa oli bataatti 1 €/kg ja jääsalaattipussi 1 €
Suosittelen kasvispihvejä, tosin en tiedä miten toi keräkaali käy siihen (oli muuten K-Supermarketissa 0,70 €/kg), joku varmaan tietää.
Mutta jos sulla on esim. porkkanaa, kananmunia ja vähän korppujauhoja, niin saat tehtyä ihan kivoja kasvispihvejä. Helppoja ohjeita löytyy googlaamalla, mutta näin vaivan ja laitan yhden ohjeen.
2 kananmunaa
n. 1 dl korppujauhoja
Sekoita ja anna turvota vähän aikaa
Raasta se sun lanttu, käytä about 200 g
Raasta porkkana, samoin 200 g
Jos näistä tulee kovasti nestettä, niin valuta hetki siivilässä, mutta se ei ole niin justiinsa, saa olla nestettäkin.
Sekoita raaste ja tuo kananmunakorppuj. sörsselssöni keskenään ja mausta makusi mukaan, mutta laita nyt ainakin suolaa. Ja mielellään niitä muitakin mausteita, niitä nää vähän kaipaa. Jos sulla on joku juustonjämä kaapissa, voit raastaa sen sekaan, ei huononna.
Tee mössöstä pihvejä uunipellille, taikina saakin olla vähän löysää, mutta jos on liian löllöä niin lisää korppujauhoja. Voit käyttää sen sun mahdollisen juustoraasteen myös niin, että ripottelet sen pihvien pinnalle.
Paista about 225 astetta n. 30 min (?) en mä muista, mutta huomaat kyllä kypsymisen. Voit myös paistaa pannulla, jos saat pihveistä niin kiinteitä että saat ne hyvin pannulle ja käännettyä.
Sitten raastat sen kaalin näille kaveriksi.
Ei ole porkkanoita kun en ostanut kun oli niin paljon ylihintaa. Mutta kiitos reseptistä.
ap.
Hei, mä löysin sulle yhden, josta voi soveltaa.
http://avekatriina.blogspot.fi/2015/10/satokausiruokaa-juurespihvit.html
Noi nyt on tollaisia fiinejä vuohenjuustoineen, mutta niissä on käytetty keräkaalia. Eli korvaa ne porkkanat sillä kaalilla, raastat vaan hienoksi ja valutat. Voi tulla ihan hyvää. Jos sulla siis on korppujauhoja ja kananmunia ja mausteita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Joo, niin oli. Meidän K-Supermarketissa oli bataatti 1 €/kg ja jääsalaattipussi 1 €
Suosittelen kasvispihvejä, tosin en tiedä miten toi keräkaali käy siihen (oli muuten K-Supermarketissa 0,70 €/kg), joku varmaan tietää.
Mutta jos sulla on esim. porkkanaa, kananmunia ja vähän korppujauhoja, niin saat tehtyä ihan kivoja kasvispihvejä. Helppoja ohjeita löytyy googlaamalla, mutta näin vaivan ja laitan yhden ohjeen.
2 kananmunaa
n. 1 dl korppujauhoja
Sekoita ja anna turvota vähän aikaa
Raasta se sun lanttu, käytä about 200 g
Raasta porkkana, samoin 200 g
Jos näistä tulee kovasti nestettä, niin valuta hetki siivilässä, mutta se ei ole niin justiinsa, saa olla nestettäkin.
Sekoita raaste ja tuo kananmunakorppuj. sörsselssöni keskenään ja mausta makusi mukaan, mutta laita nyt ainakin suolaa. Ja mielellään niitä muitakin mausteita, niitä nää vähän kaipaa. Jos sulla on joku juustonjämä kaapissa, voit raastaa sen sekaan, ei huononna.
Tee mössöstä pihvejä uunipellille, taikina saakin olla vähän löysää, mutta jos on liian löllöä niin lisää korppujauhoja. Voit käyttää sen sun mahdollisen juustoraasteen myös niin, että ripottelet sen pihvien pinnalle.
Paista about 225 astetta n. 30 min (?) en mä muista, mutta huomaat kyllä kypsymisen. Voit myös paistaa pannulla, jos saat pihveistä niin kiinteitä että saat ne hyvin pannulle ja käännettyä.
Sitten raastat sen kaalin näille kaveriksi.
Ei ole porkkanoita kun en ostanut kun oli niin paljon ylihintaa. Mutta kiitos reseptistä.
ap.
Hei, mä löysin sulle yhden, josta voi soveltaa.
http://avekatriina.blogspot.fi/2015/10/satokausiruokaa-juurespihvit.html
Noi nyt on tollaisia fiinejä vuohenjuustoineen, mutta niissä on käytetty keräkaalia. Eli korvaa ne porkkanat sillä kaalilla, raastat vaan hienoksi ja valutat. Voi tulla ihan hyvää. Jos sulla siis on korppujauhoja ja kananmunia ja mausteita.
Olen siis tekemässä tänään kasvispihvejä vegeteinille, siksi mulla oli jo valmiina googlessa ohjeita, toi eka oli mun perus.
Ei siis kannata purra vaan raakaa lanttua ja kaalia (lanttuva, kaalia, ameriikan herkkua...) kun niistä saa ihan kivasti ruokaa, josta syön yksinäinen monta päivääkin pienillä lisukkeilla.
Sosekeitto myös voisi syntyä noista jos on esim. kasvisliemikuutio olemassa. Mutta mausteillakin voi korvata (jos on)
Vierailija kirjoitti:
En maksa yli euroa kilolta kotimaisista porkkanoista, jotka on huonompia kuin ulkomaiset. 50c kilo olisi ihan tarpeeksi "hevosen" porkkanoista.
Hevosporkkanat on parhaita, mutta ei niitä kaupoissa ole myynnissä. Ostan rehuporkkanaa hevosille suoraan porkkanamyyjän pakettiautosta semmosen verkkosäkillisen. Parhaat otan itselleni ja kopukat saa ne loput. Mehukkaita, makeita, ihan toista kuin markettiporkkanat mitä ihmisille myydään.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
En maksa yli euroa kilolta kotimaisista porkkanoista, jotka on huonompia kuin ulkomaiset. 50c kilo olisi ihan tarpeeksi "hevosen" porkkanoista.
Hevosporkkanat on parhaita, mutta ei niitä kaupoissa ole myynnissä. Ostan rehuporkkanaa hevosille suoraan porkkanamyyjän pakettiautosta semmosen verkkosäkillisen. Parhaat otan itselleni ja kopukat saa ne loput. Mehukkaita, makeita, ihan toista kuin markettiporkkanat mitä ihmisille myydään.
Mä kaipaan noita makeita porkkanoita, mitä ennen oli. Porkkanat on nykyään ihan mauttomia.
Menkää pois SOK ja Kesko-mainostajat, tässä puffataan Liideliä!!!!!!!
Prismessä ja Cittaressa olis kanssa. Kokeile niistä seuraavaksi.