Kokki, oletko koskaan pilannut asiakkaan ruokaa tahallasi?
Oletko esimerkiksi sylkäissyt annokseen tai tehnyt jotain muuta inhottavaa?
Kommentit (7)
Heitän aina sämpylän väliin mällit. T. Michelinkokki.
En. En voi kuvitella sellaista tilannetta että näin tekisin. Teen annokset aina niin hyvin kuin mahdollista
En ole kokki mutta teen salaatteja ym. enkä voisi edes vitsailla tällaisella asialla.
Kerran mikrotin asiakkaan uudelleen tilaaman pihvin, kun medium plus oli mielestään liian raaka. Salista tuli pihvistä keittiöön erikoiskiitos juomarahan kera(!)...
Joskus. Bearnaise-kastikkeen sekaan olen joskus itsetyydyttänyt ”oman kastikkeeni” koska olen ainut keittiössä työskentelevä joskus ja asiakas mulkoili oudosti minua sisään tullessaan.
Sekoittuu hyvin eikä taatusti huomaa. Katselin tyytyväisenä kun asiakas maisteli ja kävin tietysti hyvänä asiakaspalvelijana kyselemässä että mites maistuu:)
Ensi kerralla kun tarjoilija kyselee teiltä ruuan mausta tuota sopii miettiä.
Toki. Lukemattomia kertoja olen sylkenyt sämpylän väliin tai laittanut suolakurkun vaikka nimenomaan on pyydetty ilman.