Vierailija

Olo on voimaton, mutta johtuu varmasti myös siitä, ettei ole jaksanut syödä. On maannut sängyssä tai sohvalla sunnuntaiaamusta lähtien. Kyseessä 10v tyttö, eli ei mikään pikkuvauva.

Ei kurkkukipua, ei lihassärkyä, ei mitään muita oireita kuin kuume.

  • ylös 1
  • alas 1

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Onko pientä punaista näppylää kaulalla ja rintakehässä ja selässä?

Meillä oli tuollainen tauti, kuume oli tosin kovempi ja kesti melkein viikon. Tuli tuota ihottumaa ja testasivat tulirokonkin, mutta oli negatiivinen.

Diagnoosiksi saimme influenssan ja se onkin aika todennäköinen vaihtoehto.

Vein lääkäriin vasta 5. päivänä kun huomasin tuon ihottuman. 12-vuotias poika tässä kyseessä.

En veisi lääkäriin jos kuume kerran näyttää asettuvan ja mitään muuta oiretta ei ole. Toki sitten jos kuume pomppaa uudelleen kovin korkeaksi niin.

Vierailija

Eikö koko aikana ole ollut muita oireita kuin kuume? Siinä tapauksessa veisin kyllä lääkäriin, jos lapsi on edelleen voimattoman oloinen. Meillä lapsi (tosin selvästi nuorempi) joutui tällaisessa tapauksessa sairaalaan viideksi päiväksi antibioottitiputukseen virtsatieinfektion vuoksi.

Jos sen sijaan muita oireita on ollut, mutta ne näyttävät menneen ja kuume on laskusuunnassa, voi lääkärikäynti olla tarpeeton. Tämäkin kuitenkin sillä edellytyksellä, että lapsesta hengittäminen ei tunnu yhtään tavallista raskaammalta (keuhkokuumeen poissulkeminen).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla