Vierailija

Kaupunki, jossa olisi kaunista, suht rauhallista, rantoja, kauppoja ja mielellään edullista.. :) Kokemuksia?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (12)

Vierailija

Ei välttämättä täytä kaikkia kriteerejä (halpa..), mutta suosittelen Gardajärveä, varsinkin pohjoispäässä aivan mahtavat maisemat. Malcesine pieni ja rauhallinen, Riva isompi ja menevämpi paikka. Kannattaa ainakin tutustua!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Capri, Rooma tai Garda-järvi. Ei missään nimessä Napoliin, se on kuulemma ghetto.

Napoli, Caprin saari, Amalfin rannikko pikkukaupunkeineen.. edullista, lämmintä kesällä ja saa kunnon pizzaa. Tuliaiseksi voi ostaa Amalfin rannikolta ihanaa keramiikkaa ja juoda paikalla valmistettua limoncelloa eli sitruunalikööriä :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Venetsia on kyllä upea, mutta rantoja siellä ei varmaan ole...

Kaunis, mutta kallis ja kauhea turistirysä. Kannattaa olla varuillaan ettei tule huijatuksi.

Vierailija

Como- ja Gardajärvi,  Rimini ja Riccione. Matkat ovat aika hintavia, mutta kyllä kannattaa. Olen käynyt Italiassa 5 kertaa ja menen heti uudelleen, kunhan vain budjetti sallii.

Vierailija

Kiitos vastauksista! Lapsena perheen kanssa reissaillessa on tullut käytyä mm. roomassa, venetsiassa, riccionessa, riminissä, cattolicassa yms ja haluaisin nyt nähdä jotain uutta. Vaikka olisihan kokemus nyt varmasti aivan erilainen noissa kaupungeissa. Ymmärsin, että tuonne amalfin rannikon kaupunkeihin ei ole suoralentoja? Olen aikalailla aloittelija tässä matkan suunnittelussa ja kaikessa mitä se pitää sisällään, joten mielellään varaisin jonkun valmiin paketin meille :D matkabudjettia on tällä hetkellä noin 2000e, riittääkö se mihinkää?

- Ap

Vierailija

Miten olisi Ventimiglia? Ihan pohjoisessa, samalla reissulla voi hyvin piipahtaa junalla Monacossa ja Ranskan puolellakin. Kaunista on, halpaa ei mutta halpaa ei ole oikein missään Italiassa. Jos etelämpään haluatte niin vaikka Viareggio voisi olla yksi vaihtoehto. Tai sitten jos vielä etelämpään niin Capri on kyllä tosi kaunis... Taormina Sisiliassa on myös kuin postikortista suoraan mutta siellä on kyllä todella paljon turisteja jos rauhaa haluatte.

Vierailija

Napoliin on suorat lennot keskikesällä ja siitä on lyhyt matka mm. Amalfin rannikolle.
Halpaa Italiassa ei ole missään, mutta kauniita maisemia, hyvää ruokaa, lämpöä ja rantoja kyllä löytyy. Itse lähtisin Sorrentoon, josta käsin tekisin sitten retkiä mm. Amalfiin ja Positaanoon, Pompeiin, Napoliin, Caprille ja/tai Ischialle.

Vierailija

Meillä ainakin riitti hyvin 2000 euroa Sanremon reissuun. Lensimme Nizzaan (170 euroa lennot/naama), vuokrasimme auton ja asunnon. Asunto maksoi 700 euroa viikko, sesonkiaikaan. Kävimme päiväreissulla mm. Monacossa, DolceAquassa, Seborgassa ja Bussanassa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla