Vierailija

Niinistöjä on Suomessa 346, Haukioita vain 16 joten ehkä he valitsevat vauvalle Jennin sukunimen sen harvinaisuuden perusteella ja nimen säilymisen vuoksi. Ja Niinistöllähän on jo itsensä mukaan nimettyjä lapsia kun taas Jennillä ei.
Mutta sitten taas toisaalta lapset saavat yleensä isänsä nimen enkä usko että presidenttipari haluaa erottua joukosta.
Mitä veikkaatte?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Vierailija

Haukio on omaan korvaan kauniimpi nimi ja varmasti ulkomaillakin kätevämpi kun siinä ei ole ääkkösiä. Se on jotenkin runollisempi nimi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Toivottavasti Haukio. On kivempi ja harvinaisempi, eikä Jennillä ole vielä lapsia omalla nimellä.

Vierailija

Toivottavasti Haukio. Epätasa-arvoinen perinne antaa lapselle lähes automaattisesti isänsä sukunimi joutaisi jo historian romukoppaan ja presidenttipari voisi näyttää muille hyvää esimerkkiä antamalla muksulleen äidin nimen.

Vierailija

Hassu fakta: Suomessa lapsi saa äitinsä sukunimen jos vanhemmat eivät pääse yhteisymmärrykseen siitä kumman nimi annetaan. Näin siis myös silloin kun lapsen isä on tasavallan presidentti.

Vierailija

Isän nimi tietenkin kun kerran on isä lapsen elämässä mukana. Olisi aika iso loukkaus miestä kohtaan jos hänen vanhemmuuttaan mitätöitäisiin antamalla lapselle mieluummin äidin nimi. Miksei muka isän nimi kelpaisi?

Vierailija

Toivottavasti Haukio sillä eihän isä ehdi kovinkaan pitkään lapsensa elämässä olla mukana.

Vierailija

Toivottavasti lapsi saa äidin nimen! Ehkä se aloittaisi uuden trendin jossa yhä useammat vanhemmat antaisivat vauvalleen äidin nimen ja päästäisiin eroon perinteestä jossa isän nimen antamista pidetään itsestäänselvänä eikä äidin nimi tunnu olevan edes vaihtoehto.

Vierailija

Haukio on kauniimpi nimi. Niinistö kuulostaa ihan joltain vanhan valtion virkamiehen nimeltä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla