Vierailija

Oletteko huomanneet, että käytyänne vauvapalstalla selain (itselläni Firefox) alkaa hidastelemaan ja hidastelu loppuu vasta, kun käynnistätte selaimen uudestaan? Niin monta kertaa kokeiltu, että ei voi varmasti johtua mistään muustakaan sivustosta. Mistä tuo johtuu? Seuraako vauvasivusto niin järeillä "cookieiseilla" käyttäjien käyttämiä sivuja?

  • ylös 4
  • alas 0

Kommentit (5)

Vierailija

Haittaohjelmia sivusto täynnä. Käyttäkää blokkereita muuteni tällä sivulla, mainokset jumittaa kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Sama juttu. Itsellä käytössä Chrome. Enää en jaksa juuri kommentoidakaan, kun kirjoituskin kestää. Ongelmaa ei ole muilla palstoilla.

Vierailija

Joo on huomattu. Tabletti menee juntturaan ja välillä mykistyy eikä tottele enää mitään käskyjä. Pitäisi kai hylätä ķoko av. 😕

Vierailija

Olen jo jättänyt monesti klikkaamatta linkkiä, kun google-hakutuloksissa tulee linkki vauvapalstalle juuri ton takia, että kohta "netti hidastuu" niin, ettei mikään toimi. Ainoa, millä saan selaimen suljettua, on painaa ctrl+alt+del, valita tehtävienhallinta, valita Firefox ja lopeta tehtävä. Ja sitten käynnistää Firefox uudestaan. Yritin sitäkin, että avaisin vauvapalstan in a private window, mutta sekään mitään auttanut. Mitäköhän hyötyä sanoma saa tuosta, joku syyhän siinä on miksi tekevät sivuistaan tollaset?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla