Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kana- ja lohisalaattia popsittu kaksi viikkoa. Mitä muuta hyvää ja vähähiilarista ruokaa tekisi? Hyviä vinkkejä kaivataan!

Vierailija
27.01.2018 |

Avokadoa, raejuustoa, maustamatonta jugurttia marjoilla joka päivä. Yritän vähän keventää oloa ja olen jättänyt pastan ja leivän pois. Netti on pullollaan reseptejä mutta en nyt ensihakemalla kuitenkaan löytänyt..

Mielikuvituskaan ei nyt ole avuksi.

Auta sinä minua ja kerro vähähiilarinen ja terveellinen luottoreseptisi.

Kommentit (24)

Vierailija
1/24 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Savolainen Mykkyrokka

0,5 litraa verta

4-5 dl ohrajauhoja

1 Sipuli

10 suurta perunaa

1,6 kg karjalanpaistilihoja tai mieluummin 2 kpl 0,8 kg:n klöntt

0,7 kg maksaa

2 possun sydäntä

2 munuaista

1 dl olutta

30-40 g suolaa ja kokonaisia pippureita 1-2 pussia

4,5 litraa vettä

Vierailija
2/24 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suosittelen erilaisia munakkaita (oma mielikuvitus on rajana). Ne ovat täyttäviä ja pitää nälkää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/24 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse, kun karppasin aikoinani, tein paljon lisukkeita kesäkurpitsasta ja kukkakaalista. Kukkakaalista gratiinia ja kesäkurpitsaa paistoin lohkoina tai tein spagettia. Siihen sitten kylkeen juurikin sitä broileria, kalaa tai nautaa. Jos kaipaa vielä illalla vähän lämmintä ja nopeeta, niin paistoin kesäkurpitsalohkoja ja heitin sekaan pannulle purkillisen tonnikalaa + fetaa.

Vierailija
4/24 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kun hiilarit poistaa ruokavaliosta elämä on perseestä ja  mautonta.

Vierailija
5/24 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

predator kirjoitti:

Kun hiilarit poistaa ruokavaliosta elämä on perseestä ja  mautonta.

Joo, kaameaa kun pitää luopua vehnäleivästä, pastasta ja riisistä jotka ovat niin maukkaita ja vivahteikkaita.

Vierailija
6/24 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Savolainen Mykkyrokka

0,5 litraa verta

4-5 dl ohrajauhoja

1 Sipuli

10 suurta perunaa

1,6 kg karjalanpaistilihoja tai mieluummin 2 kpl 0,8 kg:n klöntt

0,7 kg maksaa

2 possun sydäntä

2 munuaista

1 dl olutta

30-40 g suolaa ja kokonaisia pippureita 1-2 pussia

4,5 litraa vettä

🤣

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/24 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Savolainen Mykkyrokka

0,5 litraa verta

4-5 dl ohrajauhoja

1 Sipuli

10 suurta perunaa

1,6 kg karjalanpaistilihoja tai mieluummin 2 kpl 0,8 kg:n klöntt

0,7 kg maksaa

2 possun sydäntä

2 munuaista

1 dl olutta

30-40 g suolaa ja kokonaisia pippureita 1-2 pussia

4,5 litraa vettä

Haha! Eikö savolaisissa ohrajauhoissa ja perunoissa ole hiilareita ollenkaan? Justiinsa juu! Näissä savolaisten jutuissa vastuu siirtyy aina kuulijalle/ lukijalle.  :DD

Vierailija
8/24 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aion kohta tehdä tätä: 

Pohja:

3 munaa

2,5 dl turkkilaista/kreikkalaista tanakkaa jugurttia tai smetanaa (minä teen smetanasta)

3 dl juustoraastetta

2tl leivinjauhetta

2tl psylliumia

200 astetta ja kauniin kullanruskeaksi

Päälle lisätään paistettu jauheliha-sipuli-paprika-kesäkurpitsa-aurajuusto tai muu vastaava täyte, voi laittaa ranskankermaa tms. sekaan jos haluaa kosteampaa. Koko homma rullalle, päälle juustoraastetta ja vielä hetkeksi uuniin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/24 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

predator kirjoitti:

Kun hiilarit poistaa ruokavaliosta elämä on perseestä ja  mautonta.

No, enpä nyt täysin hiilareista ole luopunut. Eilenkin söin pari hapankorppua ja banaania muutaman kerran viikossa. En tuijota hiilareita. Yritän vain "terveellistää"  syömisiäni, eikä haittaa vaikka muutama kilokin lähtisi ....pitkällä tähtäimellä.

Vierailija
10/24 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitsaa

Pohjaan muutama kananmuna ja niin paljon juustoraastetta että on paksua. Pellille ja uuniin. Kun on kauniisti paistunut, jäähdytetään hieman ennen tomaattipyreen tms. lisäämistä ja sitten vaan halutut täytteet päälle ja uudestaan uuniin. On hyvää. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/24 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

predator kirjoitti:

Kun hiilarit poistaa ruokavaliosta elämä on perseestä ja  mautonta.

Aivan aivan. Kiva kun kerroit ;)

Vierailija
12/24 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tsemppiä. Tälläistä on kiva lukea, kun tuntuu ettei ihmiset enää pidä huolta itsestään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/24 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse, kun karppasin aikoinani, tein paljon lisukkeita kesäkurpitsasta ja kukkakaalista. Kukkakaalista gratiinia ja kesäkurpitsaa paistoin lohkoina tai tein spagettia. Siihen sitten kylkeen juurikin sitä broileria, kalaa tai nautaa. Jos kaipaa vielä illalla vähän lämmintä ja nopeeta, niin paistoin kesäkurpitsalohkoja ja heitin sekaan pannulle purkillisen tonnikalaa + fetaa.

Ap ei kylläkään karppaa.

Vierailija
14/24 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

predator kirjoitti:

Kun hiilarit poistaa ruokavaliosta elämä on perseestä ja  mautonta.

Kuka sellaista tekisi?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/24 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Savolainen Mykkyrokka

0,5 litraa verta

4-5 dl ohrajauhoja

1 Sipuli

10 suurta perunaa

1,6 kg karjalanpaistilihoja tai mieluummin 2 kpl 0,8 kg:n klöntt

0,7 kg maksaa

2 possun sydäntä

2 munuaista

1 dl olutta

30-40 g suolaa ja kokonaisia pippureita 1-2 pussia

4,5 litraa vettä

Haha! Eikö savolaisissa ohrajauhoissa ja perunoissa ole hiilareita ollenkaan? Justiinsa juu! Näissä savolaisten jutuissa vastuu siirtyy aina kuulijalle/ lukijalle.  :DD

Ap sanoi jättäneensä leivän ja pastan, ei puhunut perunasta mitään.

Vierailija
16/24 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanan ja kalan tilalle munaa, papuja, linssejä, possua, lammasta, lehmää, poroa... Suikaleina, jauhettuna, pihvinä....

Salaatin tilalle pannulla paistettua raastetta, vokkia, höyrytettyjä kasviksia...

Vaihtelua vaikka kuinka ja vielä ei tarvitse yhtään reseptiä :)

Pikaruokana meillä on tonnikalaa valmiissa tomaattikastikkeessa ja kikhernenuudelit.

Vierailija
17/24 |
27.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tänään syötiin kermahaudutettua hapankaalia ja bratwurstia. Joku lihakin olisi sopinut tuohon hyvin mutta välillä kunnon tuoremakkaraa. Hiilareita 2,9g

Hellalla porisee ihana ruokaisa gulassi johon laitoin myös loput hapankaalista, annoksessa 15g hiilareita. 

Ja ei siis olla vakavaotsaisia karppeja, hiilarit välillä 60-120g/vrk, syödään mm hedelmiä, juureksia, marjoja jne.

Vierailija
18/24 |
09.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse yleensä syön aurajuustoa ja runkkailen. Ei tee mieli hiilareita silloin. Joskus menee kolmekin pakettia päivässä. Haju sormissa on kyllä melkoinen.

Vierailija
19/24 |
09.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Melanzane parmiggiana. Munakoisoa, mozzarellaa, parmesania, tomaattikastiketta ja uuniin. Googlaa HS:n resepti.

Vierailija
20/24 |
09.02.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista lehtikaalia ja pinaattia pannulla valkosipulin kanssa, tomaatteja ja siemeniä joukkoon. Paista halloumijuustoa päälle.