Pullataikinasta unohtui suola
Nyt jo taikina kohoamassa. Miten saa lisättyä suolan sinne?
Kommentit (6)
Heität suolat sekaan ja vaivaat uudestaan ja sitten kohoamaan. Ei sen kummempaa.
Pulla voi myös olla täysin suolatonta ja rakenne ei sinänsä kärsi mitenkään, maku minusta kärsii, mutta monet syövät suolatonta pullaa.
Kun koristelet pullat raesokerilla, niin käytäpä niiden tilalla merisuolaa. ;D
Mä leivon pullat ja sämpylät yms. ilman suolaa. Ja menee täysin kaikilla syöjillä alas, vaikka eivät tiedä, että siinä ei ole suolaa. Miksi pitäisi?
Olen joskus unohtanut suolan sämpylöitä ja ne ei maistu todellakaan yhtään miltään. Pullataikinaa voi ehkä feikata tekemällä esim. korvapuusteja ja laittamalla reippaasti kanelia, sokeria, vaniljasokeria ja miksei myös suolaa täytteeseen.
Tuskinpa liioin vaikuttaa lopputulokseen. Itsekin leivoin muuten hyviä sämpylöitä mutta kappas vaan tuttuun tapaan melko hajamielisenä unohdin suolan taikinasta. Ei kai tämä mikään maailmanloppu ole.
Hyviä tulee ilmankin