Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Nykyään siis kondotoriatuotteissa on tärkeintä ulkonäkö eikä maku...

Vierailija
21.01.2018 |

Tähän on näköjään tultu. Opiskelevatko ne kondiittorit nykyään lähinnä kuvataiteita ja koristelua. Makusta niin väliä, sokeria vaan ja paljon.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
21.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itseänikin ihmetyttää tämä juustokakku- ja moussemuoti.

Vierailija
2/2 |
21.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa? Minusta nykyään ei ole väliä maulla eikä ulkonäöllä. Kaikki tuotteet ovat pieniä, yksinkertaisia, mauttomia ja kalliita. Asun Tampereella ja tällä seudulla on kolme leipomoa kolmella eri paikkakunnalla, missä yleensä kannattaa ollenkaan käydä. Joskus surkeita konditorioita ja kahviloita kiertäessäni ajattelin, että maksaisin vaikka kympin leivoksesta, jos saisin oikeasti hyvän. Kun ei niin ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kahdeksan neljä