Vierailija

Eli onko siinä joku hintarajoite? Voiko ostaa esim. 3-istuttavan sohvan ja saada kaupan päälle 2-istuttavan?

  • ylös 1
  • alas 0

Kommentit (3)

Ukko35

Jos ehdot tosiaan ovat nämä, ostaisin jonkun halvimman koristekynttilän ja kaupanpäällisiksi vaikka kaupan kalleimman sohvaryhmän tms.

KakkasenPelle

Ei ole hintarajoitetta, mutta ilmeisesti kaupanpäällisiksi tuleva tuote ei saa olla normaalihinnaltaan (?) kalliimpi kuin se ns. päätuote. Itse ostimme ison kulmasohvan ja kaupan päälle saimme laadukkaan uuden sängyn.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
ajattele ite

Sekavaa ja harhaanjohtavaa eli samaa vanhaa huijaus-mainontaa tämä on kuin niillä on ennenkin ollut, ja sitten niillä on vielä yllättäviä poikkeuksia ja rajauksia, joita ei kuitenkaan selvästi viestitä vaan ne jälkikäteen myymälässä kerrotaan ja saa pettyä, kun sanotaan että "kampanja ei koskekaan tätä tuotetta", mutta kuitenkin lehtimainos on juuri siitä tuotteesta sillä mainostekstillä, eli törkeetä sumutusta. Ja sitten tuo "normaalihinnaltaan".... mikä siellä koskaan on ollut normaalihinnalla? ... ja sitten tuo että saatiin "laadukas" sänky kaupan päälle... ei laadukkaita sänkyjä anneta kaupan päälle oikeassa elämässä - se on mahdotonta jos kauppa maksaa tuotteet valmistajalle (maksaako?), jos maksaa verot ym. (maksaako?) ja jos maksaa palkat ja liikepaikan ym. toiminnan kulut. Velkasaneerauksessa ei ainakaan maksa. Eli kaupan päälle saatu laadukas sänky on joko ollut halpissänky (jonka "normaalihinta" ja laatu on liioiteltu) tai sitten on sohvassa ylihintaa hirmuisesti, joka kattaa kaupanpäällisen. Mutta ei tämä ole yksin tämän huonekalukaupan ongelma. Paljon pahempi (ihme kyllä pahempiakin voi olla) on se Joensuun sänkytehdas... onhan noita muitakin. Luulisi että koko Suomi jo tuntee nämä ja osaa varoa. Koko tämä kirjoitus tuntuu otsikon takia olevan Maskun mainos eikä todellinen kysymys (ihan pöljä kysymys) ja siksi päätin kirjoittaa kommentin tuohon mainontaan liittyen, kun kerran kysyttiin. Vastaan että en ole ostanut mitään enkä varmasti osta. Edellä mainituista syistä. 

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla