Vierailija

jauheliha? Yleensä laitan Santa Maria burritomaustepussin, mutta joku vaihtelu ois kiva.

  • ylös 1
  • alas 2

Kommentit (8)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jätä tekemättä, jos ei äly riitä ilman täältä kyselyä.

Kuka sun muroihin kusi??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Minusta oleellisin asia on riittävän pitkä haudutus. Pikapaisto ja maustepussi sekaan -tyylillä ei tule kovin hyvää. Laita jauhelihan sekaan tomaattipyrettä- ja/tai murskaa, valkosipulia, sipulia, paprikajauhetta, juustokuminaa, oreganoa, chiliä/jalopenoja, ripaus sokeria ja suolaa ja anna hautua ainakin tunnin. Lisää vettä tai lihalientä, jos kuivuu. Lopuksi voit lisätä kypsiä maissinjyviä ja/tai papuja. Takaan, että et palaa entiseen.

Paras juustokastike tulee, kun sulatat cheddar-sulatejuustoviipaleita tilkassa vettä, kermaa tai maitoa, eikä tortilla tietenkään ole mitään ilman juustokastiketta. Soseuta kypsä avocado haarukalla ja lisää tilkka sitruunamehua. Siinä on loistava guacamole sekaan. Ethän käytä niitä juustonkaltaisia purkkivalmisteita tai sitä vihreää sössöä, joka on oikeasti tehty herneistä ja sakeuttamisaineista....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla