Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Esimerkkejä kalliista ruoista?

Vierailija
18.01.2018 |

Mikä ruokakaupassa on kalleinta? Ne joiden ei tarvii kattoa hintoja yhtään ja joilla menee paljon rahaa tavalliseen ruokakauppaan, mitä sellasta ne ostaa mitä muut ei?

Kommentit (52)

Vierailija
1/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vastapainona sille, kun aina puhutaan halvista ruoista, olen miettinyt mihin verrattuna ne on sitä halpaa ruokaa. Ap.

Vierailija
2/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Veikkaan että erikoisempia mereneläviä, siis kalaruokana ei mitään uunilohta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juustohyllyltä löytyy kaikkea hyvää ja kallista, samoin leipäosastolla paistopisteiden tuotteista. Ainakin minulla näkyy heti kauppalaskussa, jos ostan jotain muuta kuin perusruisleipää tai Oltermannia.

Vierailija
4/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, kyllä me ihan tavallisia työtätekeviä olemme, joskin miehellä on hyvä nettopalkka eikä hän paljoa katso hintoja.

Hän ostaa aina leivän päälle prosciuttoa, kg-hinta on jotain 35-40 e, lapset kun tykkäävät. Ostaa myös usein sisäfilettä, tosin katsoo hintaa. Kerran ei katsonut, se maksoi 60 e/kg, ja toi kokonaisen kilon sitä.

Yleensä hän ostaa mitä mieli tekee. Meillä menee talous niin, että minä maksan laskut ja hän maksaa ruoan.

Vierailija
5/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

- muikunmäti

- ankan rintafilee

- turskan seläke, merikrotti, ruijanpallas

- kampasimpukat

- mustat ja valkoiset tryffelit

- musta ja valkoinen tryffeliöljy

- sahrami

- hanhen- tai ankanmaksapatee

- juustot

Vierailija
6/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tonnikala, palstan perusteella ainakaan sitä ei pidä köyhän ostaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika moni lehtireseptikokeilu on yllättävän kallis valmistaa, jos aineksissa on käytetty harvinaisia mausteita ja aineksia, joita ei omasta kaapista eikä lähikaupasta löydy, eikä tule muutenkaan usein käytettyä.

Vierailija
8/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Raclettejuustot, fonduejuustot, halloumijuustot, italialaiset ja espanjalaiset leikkeleet, kaikki säilötyt tapasjutut kuten artisokat, tai juustotäytteiset minipaprikat tai täytetyt oliivit, italialaiset erikoiskeksit.....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vau, näissä avautuu ihan uus maailma, kaikkea mistä en ole kuullutkaan. Kiinnostavaa! Kertokaa vaan lisääkin. Ap.

Vierailija
10/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ainakin viimetalvena oli kuha n. 40 euroa kilo. Itse tosin sain kuhaa niin paljon kuin jaksoin syödä ilmaiseksi tutulta kalastajalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Veikkaan että erikoisempia mereneläviä, siis kalaruokana ei mitään uunilohta.

Itseasiassa Norjan lohi on ihan helkkarin kallista, sisäfile on usein monta kymppiä per kilo halvempaa. Mutta juustot on kalliita, siis tuontijuustot.

Vierailija
12/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaikki, mikä maksaa yli 50 € / kg. Eipä tuu kovin usein moisia osteltua.

Joku mainitsi ankanrinnan, mutta se on kyllä lopulta aika kohtuullisen hintaista, kun miettii kuinka herkullista se on. Yksi 350 g rintapala maksaa sen 6-8 €, joten ei lopulta paha.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei juustot niin kalliita ole. Niitä ostetaan kuitenkin sen verran vähän, ei kukaan niitä kilokaupalla vedä.

Ja espoon elitisti vetää keskustelun vähän yli. Ei kukaan noita arkena syö, ei edes espoolainen.

Vierailija
14/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei juustot niin kalliita ole. Niitä ostetaan kuitenkin sen verran vähän, ei kukaan niitä kilokaupalla vedä.

Ja espoon elitisti vetää keskustelun vähän yli. Ei kukaan noita arkena syö, ei edes espoolainen.

Ja kunnon elitisti ei käytä tryffeliöljyä. Mihinkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei juustot niin kalliita ole. Niitä ostetaan kuitenkin sen verran vähän, ei kukaan niitä kilokaupalla vedä.

Ja espoon elitisti vetää keskustelun vähän yli. Ei kukaan noita arkena syö, ei edes espoolainen.

Ja kunnon elitisti ei käytä tryffeliöljyä. Mihinkään.

Käyttää! Sillä kuulemma maustetaan peruna- tai maa-artisokkasosekin. Tryffelit laitetaan vaan ruuan päälle koristeeksi

Pikkuinen pullo, jossa muutama ruokalusikallinen italialaisvalmisteista tyyffeliöljyä, maksaa melkein 30 eur. Jos tuo ei ole elitistien juttu, niin ei mikään.

Vierailija
16/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Katso kg- tai l-hintaa ja mieti omalta kannaltasi, mikä on sinusta kallista.

Vierailija
17/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kaikki, mikä maksaa yli 50 € / kg. Eipä tuu kovin usein moisia osteltua.

Joku mainitsi ankanrinnan, mutta se on kyllä lopulta aika kohtuullisen hintaista, kun miettii kuinka herkullista se on. Yksi 350 g rintapala maksaa sen 6-8 €, joten ei lopulta paha.

Viimeksi maksoin kahdesta pienestä ankanrinnasta 28 euroa. Espoolaisessa marketissa siis, lihatiskillä.

Vai tarkoitatko pakastetuotteita ja jotain tuontiankkaa?

Vierailija
18/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei juustot niin kalliita ole. Niitä ostetaan kuitenkin sen verran vähän, ei kukaan niitä kilokaupalla vedä.

Ja espoon elitisti vetää keskustelun vähän yli. Ei kukaan noita arkena syö, ei edes espoolainen.

Ja kunnon elitisti ei käytä tryffeliöljyä. Mihinkään.

Käyttää! Sillä kuulemma maustetaan peruna- tai maa-artisokkasosekin. Tryffelit laitetaan vaan ruuan päälle koristeeksi

Pikkuinen pullo, jossa muutama ruokalusikallinen italialaisvalmisteista tyyffeliöljyä, maksaa melkein 30 eur. Jos tuo ei ole elitistien juttu, niin ei mikään.

Minullakin on tuollainen pikkupullo. Se on niin voimakasta, että siitä riittää 2-3 pisaraa, mikäli ei halua tukahduttaa muita makuja. Eli 30 euron pullo kestää vuosikausia.

Vierailija
19/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuore tonnikala on aika kallista, kun sitä harvakseltaan saa.

Meillä menee paljon rahaa muroihin ja mysleihin. Ei ne paljoa maksa, mutta niitä menee purkkikaupalla viikossa.

Sama mehujen kanssa. Tropicana on kallista, eikä litrasta tule kuin kolme lasillista.

Vierailija
20/52 |
18.01.2018 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pinjansiemenet. Jos niitä laittaa esim. pastaruokaan, ne maksavat suunnilleen saman verran kuin muut aineet yhteensä. Lähi-idässä asuva tuttava tuo aina kilon pussin, kun käy Suomessa.