Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Saako perunasalaatista pyttipannua munalla kun sen paistaa?

Vierailija
29.12.2017 |

Siinähän on molempia kun lisää vaan makkaraa. Onnistuuko se?

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
29.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aurinko paistaa aina musiikkitelevisiossa.

Vierailija
2/12 |
29.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Totta kai. Paa paistaen vaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
29.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saa kun paistat sen salaatin siitä pois vaan ensin.

Vierailija
4/12 |
29.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Saa kun paistat sen salaatin siitä pois vaan ensin.

Siis peset.

Vierailija
5/12 |
29.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saako muuten munkkirinkeleistä ok. perunalaatikkoa?

Vierailija
6/12 |
29.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onhan siinä kananmunat ja paistoöljyt majoneesissä valmiiksi mukana, joten anna mennä vaan - voi olla hyvääkin...?? Muista sipuli!

T: Kokki 3.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
29.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

.

Vierailija
8/12 |
30.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hitsi mä aloin heti miettimään tätä. Hapankaalia paistetaan bratwurtinnkylkeen ja hyvää on. Jos perunasalaatin käristäis voissa, majoneesi ehkä juoksettuisi, neste haihtuisi ja ois valmiiksi marinoidut perunat. Hk blöö pitäis ehkä käristää toisrlla pannulla. Sit sekaisin ja sinappihuntu. Vois olla muuten sikahyvää, nakkarisafkan veroista ja sais taas kunnolla kaloreita 😂

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
30.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laittaisin siivilään ja huuhtoisin kunnolla ensin. Mut voi olla vähän etikkaista pyttipannua.

Mut toisaalta, kuka tietää vaikka keksit juuri uuden ruokalajin. Siitä tulee hitti, sitä myydään muutaman vuoden kuluttua joka kaupassa ja susta tulee rikas.

Vierailija
10/12 |
30.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laittaisin siivilään ja huuhtoisin kunnolla ensin. Mut voi olla vähän etikkaista pyttipannua.

Mut toisaalta, kuka tietää vaikka keksit juuri uuden ruokalajin. Siitä tulee hitti, sitä myydään muutaman vuoden kuluttua joka kaupassa ja susta tulee rikas.

Niin, toisaalta sinapissakin on etikkaa. Mutta testaan kyllä...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
30.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi turhaan liata pannua? Sekoita nakinpalat joukkoon ja lämmitä se mikrossa!

Vierailija
12/12 |
30.12.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

 

Luin kerran kakskymppisten jannujen tekemää kokkikirjaa ja yks niistä kirjoitti, että sen äiti on ihan paska ruoanlaittaja. Tämä aloituksen jälkeen alan uskoa siihen arvioon laajemmaltikin.