Saako perunasalaatista pyttipannua munalla kun sen paistaa?
Siinähän on molempia kun lisää vaan makkaraa. Onnistuuko se?
Kommentit (12)
Vierailija kirjoitti:
Saa kun paistat sen salaatin siitä pois vaan ensin.
Siis peset.
Onhan siinä kananmunat ja paistoöljyt majoneesissä valmiiksi mukana, joten anna mennä vaan - voi olla hyvääkin...?? Muista sipuli!
T: Kokki 3.
Hitsi mä aloin heti miettimään tätä. Hapankaalia paistetaan bratwurtinnkylkeen ja hyvää on. Jos perunasalaatin käristäis voissa, majoneesi ehkä juoksettuisi, neste haihtuisi ja ois valmiiksi marinoidut perunat. Hk blöö pitäis ehkä käristää toisrlla pannulla. Sit sekaisin ja sinappihuntu. Vois olla muuten sikahyvää, nakkarisafkan veroista ja sais taas kunnolla kaloreita 😂
Laittaisin siivilään ja huuhtoisin kunnolla ensin. Mut voi olla vähän etikkaista pyttipannua.
Mut toisaalta, kuka tietää vaikka keksit juuri uuden ruokalajin. Siitä tulee hitti, sitä myydään muutaman vuoden kuluttua joka kaupassa ja susta tulee rikas.
Vierailija kirjoitti:
Laittaisin siivilään ja huuhtoisin kunnolla ensin. Mut voi olla vähän etikkaista pyttipannua.
Mut toisaalta, kuka tietää vaikka keksit juuri uuden ruokalajin. Siitä tulee hitti, sitä myydään muutaman vuoden kuluttua joka kaupassa ja susta tulee rikas.
Niin, toisaalta sinapissakin on etikkaa. Mutta testaan kyllä...
Miksi turhaan liata pannua? Sekoita nakinpalat joukkoon ja lämmitä se mikrossa!
Luin kerran kakskymppisten jannujen tekemää kokkikirjaa ja yks niistä kirjoitti, että sen äiti on ihan paska ruoanlaittaja. Tämä aloituksen jälkeen alan uskoa siihen arvioon laajemmaltikin.
Aurinko paistaa aina musiikkitelevisiossa.